MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ιδού οι μαύροι προπαγανδιστές της Χρυσής Αυγής

Αν οι Μπαλτάκοι επώαζαν το αυγό του φιδιού, ο Παπακωνσταντίνου, ο Βενιζέλος, ο Θεοχάρης και ο Στουρνάρας το πήραν στην αγκαλιά τους, το ζέσταναν, και το αυγό του φιδιού έσπασε το τσόφλι και όρμησε-διψασμένο για αίμα- τέρας στους δρόμους και στα σοκάκια.

Η ατιμωρησία των Ελλήνων φοροφυγάδων είναι έργο των Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου. 

 

Η ατιμωρησία και ο μη έλεγχος όλων όσων έβγαλαν εμβάσματα 300 δις στο εξωτερικό, είναι έργο των Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου.

Το χυδαίο χαράτσι της ΔΕΗ και το κούρεμα των ταλαίπωρων ομολογιούχων είναι έργο του Βενιζέλου.

Η χυδαία φορολογία και λεηλασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι έργο των Στουρνάρα-Θεοχάρη με την ανοχή του Σαμαρά.

Οι παραπάνω υπηρέτησαν με φανατισμό το σχέδιο της Μέρκελ για την διόγκωση του εκφασισμού στην Ευρώπη με στόχο να μετατραπούν οι χώρες της σε στρατόπεδα κολασμένων ώστε να γλιτώσουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι το κούρεμα των χρεών της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας.

Μόνο που στην Ελλάδα πέρα από την απάνθρωπη εξόντωση των αδυνάτων υπήρξε μια προκλητική και συστημική προστασία των εγκληματιών φοροφυγάδων (ανάμεσά τους οι σεσημασμένοι μεγαλοεπιχειρηματίες, μηντιάρχες, μεγαλοδημοσιογράφοι και πάει λέγοντας-με τους οποίους σημειωτέον τα έχει "βρει" και το ανεκδιήγητο ασκέρι του ΣΥΡΙΖΑ.)

Οι εγχώριοι δημοσιογράφοι ακούνε σε στάση προσοχής τον Κασιδιάρη να απαιτεί να έχει στα ΜΜΕ τον χρόνο που αξίζει στο τρίτο κόμμα χωρίς κανείς από τους παρευρισκόμενους να τολμά να τον ρωτήσει εάν θα επιτρέπονται οι εκλογές σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή γίνει κυβέρνηση.

(Για την ιστορία στην συνέντευξη τύπου της Χρυσής Αυγής τα μόνα μεγάλα ΜΜΕ που έδωσαν το παρόν ήταν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το STAR (!) και η κρατική τηλεόραση.)

Πέρα από την χυδαιότητα και την διαφθορά του οικονομικού επιτελείου των μνημονιακών κυβερνήσεων, η διαχρονική ηθικοποίηση κάθε τι αριστερού γέννησε και πολιτικά μορφώματα αντίστοιχα με εκείνα της Χρυσής Αυγής στον λεγόμενο χώρο της αριστεράς.

Ένα χώρο που κατακλύζεται από τυχοδιώκτες αριβίστες, οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να διατηρήσουν τα κεκτημένα και τα προνόμια που τους εξασφαλίζει η θρησκευτική πίστη των ψηφοφόρων τους στην ξεφτισμένη ιδεολογία τους.

Να δούμε τι δικαιολογίες θα ψελλίζουν όλοι αυτοί το βράδι της Κυριακής...





Πηγή : kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου