MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

H Mέρκελ στο Άουσβιτς των Κρατιστών!

Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

H πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου μία μέρα μετά την επική έξοδο της Ελλάδας στις αγορές αποκαλύπτει την καχυποψία των αγορών για την πέτσινη επιστροφή της Ελλάδας.

Και οι αγορές γνωρίζουν πλέον πολύ καλά στι σημαίνει Ελλάδα. Πρόκειται για το τελευταίο και πιο χυδαίο σοβιέτ των κρατιστών στο οποίο επιβιώνουν οι νταβατζήδες και οι διορισμένοι στο χυδαίο πελατειακό κράτος, με τους προβεβλημένους δημοσιογράφους που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη να είναι οι πιο φανατικοί υπερασπσιτές αυτού του χυδαίου μεταπολιτευτικού οικοδομήματος.

Πάρτε παράδειγμα τους πολιτικούς συντάκτες: H πλειοψηφία τους ζει από την διαπλοκή της με το κράτος, τη Γραμματεία Τύπου, τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ με τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών και πάει λέγοντας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μαρία Σπυράκη του κρατικοδίαιτου Mega που μας είχε φλομώσει στην αντικειμενική δημοσιογραφία και τώρα έρχεται να υποκλέψει την ψήφο των θυμάτων της τηλεοπτικής ηλιθιοδίνης ως υποψήφια για την ευρωβουλή με την ΝΔ!

Μάλιστα στο πλευρό της Σπυράκη και ο φάρμερ Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος μας πληροφορούν ότι τηλεφωνεί σε ΜΜΕ και ζητά να στηριχθεί η υποψηφιότητα της συναδέλφου του. Προφανώς και ο ίδιος, αργά η γρήγορα, θα τρυπώσει σε κάποια μετεξέλιξη του χαζοΠΑΣΟΚ , της Ελιάς και πάει λέγοντας.

Οι κρατιστές δημοσιογράφοι- αριστεροί και δεξιοί- με δεξιά τσέπη, είναι η 5η φάλαγγα του παρακμιακού μεταπολιτευτικού καθεστώτος που είναι κομμέρο και ραμμένο στα μέτρα μια χούφτας νταβατζήδων επιχειρηματιών που υπάρχουν χάρη στη διαπλοκή τους με το κράτος και των υπαλλήλων που σιτίζονται από το δημόσιο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως οι πλειοψηφία των κυβερνώτων και των συμβούλων τους είναι μισθοφόροι του δημοσίου από την βρεφική τους ηλικία.

Οι Σαμαράς, Παπανδρέου, Τσίπρας, Παπακωνσταντίνου, Χάρης Θεοχάρης καθώς και οι στρατοί των εκάστοτε συμβούλων τους είναι μισθοφόροι του δημοσίου.

Ε, λοιπόν είναι αυτονόητο μετά από 4 χρόνια μνημόνιο να έχουν γαμήσει τον ιδιωτικό τομέα με το 1,5 εκατομμύριο ανέργους και τις υγιείς επιχειρήσεις με την εκδικητική φορολόγηση ενός φορολογικού συστήματος που αλλάζει με την συχνότητα εκδιδόμενης τους επιβήτορες.

Σ΄αυτό το χυδαίο πελατειακό κράτος δεκαετίες τώρα γαμούν και δέρνουν οι γερμανικές πολυεθνικές με την βοήθεια των εγχωριών αχυρανθρώπων τους. Αυτό το πελατειακό κράτος των χυδαίων κρατιστών βολεύει ιδιαίτερα την Μέρκελ και την Γερμανία.

Ακριβώς έτσι μας θέλουν οι Γερμανοί.

Μια χώρα την οποία διοικεί μια απολυταρχική κυβέρνηση και οι κομματικοί στρατοί και στην οποία 9 εκατομμύρια Έλληνες δεν είναι παρά αναλώσιμο υλικό για τους κρατιστές της εξουσίας.

Εάν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε ήθελαν την Ελλάδα ένα σύγχρονο δυτικό κράτος, δεν θα έδιναν δεκάρα τσακιστή όσο δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις και όσο υπάρχουν πλουμιστοί δημόσιοι υπάλληλοι σαν κι αυτούς της Βουλής με τους άπειρους μισθούς, τα σέα τους, τα μέα τους.

Κι όμως η Μέρκελ έχει εγκρίνει τις δόσεις με μόνο όρο την φτωχοποίηση του πληθυσμού ο οποίος έχει μετατραπεί σε ένα πειραματόζωο στο βαλκάνιο Άουσβιτς των κρατιστών.

Η Μέρκελ θέλει την Ελλάδα σκουπιδότοπο μεταναστών στον οποίο θα κάνουν μπίζνες οι γερμανικές εταιρείες χωρίς καν να χρειάζεται να αποδώσουν τον ΦΠΑ.

-Οι μισθοφόροι του δημοσίου και οι νταβατζήδες μας να είναι καλά-όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούνε.

Αυτό είναι το σλόγκαν όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων.

Με ένα χρέος που φθάνει το 170 % του AEΠ, τους πολίτες να φεσώνουν κάθε μήνα με 1 δις το χυδαίο δημόσιο και 2 εκατ. ανέργους την στιγμή που δεν έχεις ελέγξει την λίστα Λαγκάρντ αλλά και όσους έδιωξαν 300 δις εμβάσματα στο εξωτερικό, δεν μπορεί να μοστράρεσαι σαν δυτικό κράτος, ενώ στην πραγματικότητα είσαι ένα μπουρδέλο της Ευρώπης στο οποία γαμάνε και αφοδεύουν κάθε καλοκαίρι 17 εκατομμύρια τουρίστες.

Σ΄ αυτό το μπουρδέλο-κράτος οι συμμορίες των νταβατζήδων αποφασίζουν να αφήσουν το σκοτάδι και να βγουν μπροστά με τους αρχιβαρόνους να μπαίνουν οι ίδιοι πλέον μπροστάρηδες στην πολιτική.

Όσο για την Μέρκελ, η Καγκελάριος θα βρίσκεται για τις επόμενες ώρες στο Άουσβιτς των Κρατιστών, τους οποίους υπερασπίσθηκε με κάθε τρόπο τα τελευταία χρόνια... 


Πηγή : http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου