MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

“ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΚΛΑΒΟΣ!”

Ναι φίλε, ήρθε η ώρα να αποφασίσεις, θα ξαναδώσεις άλλη μια φορά λευκή επιταγή στους υβριστές και τους επίορκους πολιτικούς -επαγγελματίες απατεώνες ,εγκάθετους και λαμόγια; Αν σκοπεύεις να κάνεις το ίδιο λάθος, ποιος σου εγγυάται ότι ο επίδοξος σωτήρας δεν θα είναι άλλος ένας Σαμαράςσε «αριστερή» ή άλλη εκδοχή; Τώρα που κάηκες στο γάλα… ακόμα δεν άλλαξες μυαλά; Ή είσαι ανασφαλής και δειλός και δε μπορείς να εμπιστευτείς εσένα τον ίδιο κι άξιους ανθρώπους ,καθαρούς και έντιμους μέσα από τον ίδιο το λαό; Με τον φόβο και τη δειλία σου ανοίγεις διάπλατα την «πόρτα» στη σκλαβιά! Είναι πολλοί ανδρειωμένοι που αντιστέκονται με όραμα και σχέδιο μελετημένο…

ΑΛΛΆ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ,ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΙ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!

Μήπως σε έπεισαν με τη μαύρη τους προπαγάνδα ότι οι Έλληνες είναι άχρηστοι, ανεπρόκοποι και παράσιτα; Μήπως, καθώς οι ίδιοι είναι τέτοιοι ,ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ «ΕΙΚΟΝΑ»ΠΑΝΩ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΥΦΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ;ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ,ΟΙ «ΑΡΡΩΣΤΟΙ»ΚΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΠΑΝΤΑ!

Πιο προκομμένος λαός ,πιο άξιος και πιο έξυπνος δεν υπάρχει φίλε! Αυτό το αποδεικνύει η ιστορία μας και το γεγονός ότι ακόμα υπάρχουμε σε αυτή τη γη των πατέρων μας, παρ’ όλες τις επανειλημμένες απόπειρες αφανισμού μας και παρόλο που είχαμε πάντοτε προδότες και ανδρείκελα ξένων συμφερόντων να μας κυβερνάνε!

Από αυτή την ιερή γη αυτά τα ανθρωποειδή, οι παρανοικοί τοκογλύφοι, που σχεδίασαν και κάνουν πράξη τον αφανισμό μας, βρίσκοντας πρόθυμα πολιτικά αποβράσματα να τους υπηρετούν, ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ « ΚΑΘΑΡΗ», ούτε οι ίδιοι, ούτε τα πρόθυμα «δουλικά» τους! Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξαν πρώτους εμάς, για να μας καταστρέψουν! Πρώτα, γιατί έχουμε το πιο εθελόδουλο και ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα και μετά γιατί ,αν τα καταφέρουν με εμάς, ανοίγει ο δρόμος για να ισοπεδώσουν κι άλλες χώρες! Οι λαοί της Ευρώπης ασφυκτιούν κάτω από την τυραννία του ευρώ και του παράνομου χρέους που οι τοκογλύφοι δημιούργησαν και επωφελήθηκαν από αυτό. Περιμένουν λοιπόν από εμάς το σύνθημα της επανάστασης και της νίκης, γιατί εμάς πρώτους μας ρίξανε στην κόλαση. Αυτοί είναι οι αληθινοί μας σύμμαχοι στον κοινό μας αγώνα!

Ο τόπος αυτός με τους σκληροτράχηλους ιθαγενείς είναι το πιο «ακριβό» οικόπεδο, γι’ αυτό και πολεμάνε χρόνια να το βάλουν στο «χέρι»! Εμείς λοιπόν θα είμαστε αυτοί που θα παραδώσουμε τη γη μας την ποτισμένη με το αίμα των παππούδων μας στους πιο στυγνούς κερδοσκόπους ,που υπήρξαν ποτέ στην ιστορία και θέλουν να έχουν το μονοπώλιο του χρήματος ισοπεδώνοντας τους λαούς ;Γιατί; Τόσο ανάξιοι είμαστε να εκδώσουμε το δικό μας νόμισμα; Δεν έχουμε διατροφική και ενεργειακή επάρκεια; Δεν είμαστε άξιοι να διαμορφώσουμε ένα νέο δίκαιο, νέο Σύνταγμα ,που θα προστατεύει ες αεί τα ανθρώπινα και κοινωνικά μας δικαιώματα και θα μας προσφέρει ασφάλεια και προκοπή; ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! Ή ,όπως ο Καζαντζάκης λέει «όποιος δέχεται από ξένα χέρια τη λευτεριά, είναι ήδη σκλάβος»!

Αν φίλε διαφωνείς με όσα γράφω και πιστεύεις ακόμα σε κάποιον Τσίπρα, Καμμένο ή άλλον επαγγελματία πολιτικό «μέντορα» και τους αφιερώνεις χρόνο και πίστη,  αναλαμβάνεις την ευθύνη της αυτοκτονίας του παιδιού ή του πατέρα μου; Είσαι σίγουρος ότι κάνεις το καλύτερο στον κοινό μας αγώνα για κοινωνική απελευθέρωση, εθνική ανεξαρτησία και λαική κυριαρχία; Ή μήπως σε έπεισαν ότι θα ζεις καλύτερα, όταν η χώρα σου θα γίνει «προσαρτημένη περιφέρεια» των Γερμανών; Πώς δε ρωτάς τους ανατολικογερμανούς τι έπαθαν, για να καταλάβεις τι θα πάθουν οι ΈΛΛΗΝΕΣ;

Οι καιροί που ζούμε δεν είναι μόνο « πονηροί» ,αλλά οδηγούν στην τελική και ολοκληρωτική μας καταστροφή όλους μας ,αν το επιτρέψουμε…

Η ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΣΤΆΣΗ ΘΑ ΚΡΊΝΕΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΌΛΩΝ ΜΑΣ…ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΑ Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ!ΟΥΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Ένας αγωνιστής της λευτεριάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου