MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Βίλα στη Κέρκυρα αγόρασε ο Μπρούς Γουίλς!

Πόλος έλξης διασήμων ήταν και φέτος η Ελλάδα με τον Μπρους Γουίλς να δηλώνει τελευταίος τη παρουσία του! Ο ηθοποιός έφτασε τη περασμένη βδομάδα στο Ιόνιο με τη σύζυγο του...
Έμα Χέμινγκ και την 2 ετών κορούλα του Μέιμπελ Ρέι, όπου και έμεινε λίγες μέρες ταξιδεύοντας από το ένα νησί στο άλλο!
Η επίσκεψή του στη χώρα μας δεν έγινε μόνο για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις ομορφιές μας αλλά για να δει το νέο του απόκτημα! Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο ηθοποιός μπήκε και εκείνος στο κλαμπ των σταρ που έχουν το δικό τους ησυχαστήριο στην Ελλάδα αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αγόρασε πρόσφατα μια βίλα στην Κέρκυρα στη περιοχή Κάβο!

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια κάνει πολλές επενδύσεις αλλά και αλλαγές όσον αφορά τα ακίνητά του. Τον περασμένο Μάρτιο έδωσε 8,85 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά σπιτιού στη Νέα Υόρκη Ενώ τον Ιούνιο έβαλε πωλητήριο στο σπίτι του, μία απίστευτη βίλα στο Μπέβερλι Χιλς που διαθέτει 11 υπνοδωμάτια, ισάριθμα μπάνια, πισίνα, γήπεδο του τένις και πολλά ακόμα κομφόρ. Ο ηθοποιός αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι το 2004, έναντι εννιά εκατομμυρίων δολαρίων και τώρα ζητάει 22 εκατ. δολάρια. Η επιθυμία του να αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα δεν είναι καινούρια! Πάντα το ήθελε όμως για δικούς του λόγους το ανέλαβε! Οι πληροφορίες μας τον θέλουν να κάνει ένα ταξίδι αστραπή στη Κέρκυρα και μετά να πηγαίνει στο Μεγανήσι! Εκεί δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος παρά τις προσπάθειές του!

Για φαγητό στο Μεγανήσι

Ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του τη κόρη του και μερικούς φίλους έφτασε στο νησί που βρίσκεται απέναντι από τη Λευκάδα και έφαγε στη ξακουστή ταβέρνα Ερρίκος απ όπου έχουν περάσει όλοι οι διάσημου που φτάνουν το Μεγανήσι! Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με τη σύζυγό του ενώ καμάρωνε για την τέταρτη κόρη του σε όλη τη παρέα! Αν και έχει ήδη τρεις μεγάλες κόρες από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ, έχει κάνει τον Μπρους Γουίλις να παραμιλάει!
Η παρέα έφαγε του σκασμού! Αν και μύριζε έντονα η αλμύρα της θάλασσας, οι περισσότεροι προτίμησαν κρέας! Χοιρινό μάλιστα! Βέβαια το μαγαζί διέθετε τα πάντα! Όσοι βρέθηκαν στα γύρο τραπέζια, μετά βίας κατάλαβαν πως δίπλα τους ήταν ο διάσημος ηθοποιός! Οι περισσότεροι δεν τον γνώρισαν γι αυτό και έφαγε ανενόχλητος! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπρους Γουίλς δεν ήθελε φωτογραφίες, ενώ έδειχνε να μην απολαμβάνει τα βλέμματα που είχαν καρφωθεί πάνω του.
Επόμενος σταθμός του η Κέρκυρα! Ο ηθοποιός έφτασε τη Κυριακή το πρωί με ένα τεράστιο γιοτ και με 12 άτομα παρέα! «Έδεσαν» στη παραλία Αγνή που βρίσκεται στη περιοχή Νησάκι, που έχει πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα! Εκεί έφαγαν στη ταβέρνα «Αγνή»
φρέσκα ψάρια, ντόπια τυριά και σαλάτες! Ο ηθοποιός φορούσε γυαλιά και καπέλο ενώ είχε αρκετά παραπανίσια κιλά! Όπως μας πληροφόρησαν δεν ήθελε ούτε και εκεί φωτογραφίες. Ωστόσο μέχρι τα Χριστούγεννα θα πραγματοποιήσει ένα ακόμα ταξίδι στη χώρα μας για να ολοκληρώσει κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι!