MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ν.Τραμπ μετά την νέα απόπειρα δολοφονίας του: «Είμαι ασφαλής και καλά – Θα κάνουν τα πάντα για να με σταματήσουν»

«Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για εσάς δεν θα παραδοθώ ποτέ»
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά τη νέα απόπειρα δολοφονίας του το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο όπου έπαιζε γκολφ στη Φλόριντα τόνισε ότι κάποιοι θα κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν από το να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.
 
Νωρίτερα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σε ένα email που έστειλε στη λίστα χρηματοδοτών της καμπάνιας του έλεγε ότι «σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε κοντινή απόσταση όπου βρισκόμουν, αλλά πριν αρχίσουν οι φήμες να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο, θέλω να ακούσετε πρώτα αυτό: Είμαι ασφαλής και καλά!».
 
Στη σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων του Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίζεται ένα νέο μήνυμα που γράφει: «Είμαι ο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ. Μη φοβάστε.
 
«Είμαι ασφαλής και καλά και κανείς δεν έπαθε τίποτα. Δόξα τω Θεώ.
 
«Αλλά, υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που θα κάνουν τα πάντα για να μας σταματήσουν».
 
Επαναλαμβάνει επίσης το μήνυμα που έστειλε νωρίτερα, λέγοντας: «Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για εσάς. Δεν θα παραδοθώ ποτέ. Μέσω της ενότητας θα κάνουμε την Αμερική ξανά μεγάλη.”
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου