MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Βρετανία: Αν βιάζεις και είσαι μετανάστης έχεις ποινή «χάδι» – Αν διαμαρτύρεσαι γι’ αυτό πολύμηνη φυλάκιση

Η «woke» ατζέντα έχει εισχωρήσει στο βρετανικό σύστημα δικαιοσύνης

 
Στην Βρετανία οι βιαστές μετανάστες αντιμετωπίζονται με ποινές «χάδια» ενώ αντίθετα όσοι διαμαρτύρονται για την παρουσία τους στην χώρα τιμωρούνται γι’ αυτό με πολύμηνη φυλάκιση.
 
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Έλον Μασκ, με την οποία δείχνει έναν Βρετανό ο οποίος διαμαρτύρεται για την κατάσταση με τους μετανάστες στη χώρα του να έχει τιμωρηθεί ως «ρατσιστής» με 15 εβδομάδες φυλάκιση!
 
Έναν άλλον Βρετανό όποιος κολλούσε χαρτάκια με αντιμεταναστευτικά συνθήματα, να τιμωρείται με 24 μήνες φυλακή ενώ αντίθετα μετανάστης που βίασε 12χρονο κορίτσι, δεν φυλακίστηκε καθόλου και έκανε μόνο 180 ώρες κοινωνική υπηρεσία!
 
Αυτό δείχνει πόσο η «woke» ατζέντα έχει εισχωρήσει στο βρετανικό σύστημα δικαιοσύνης.
 

 
Μέχρι τώρα στις διαδηλώσεις των Βρετανών η κυβέρνηση Στάμερ, έχει προχωρήσει σε 400 συλλήψεις και αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα τους δεν υπάρχει ούτε ένας έγχρωμος. Είναι όλοι λευκοί!



Οι διαδηλώσεις συνεχίζουν στην Βρετανία και μόνο για σήμερα έχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 30.


Σημειώνεται ότι η Βρετανία βρίσκεται σε ταραχή εδώ και αρκετές ημέρες μετά την δολοφονία τριών κοριτσιών από μετανάστη στο Σάουθπορτ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου