MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Νίκος Πλακιάς: «Ξόδεψαν επταπλάσια χρήματα για το ξεμπάζωμα του χώρου του εγκλήματος των Τεμπών από όσα χρειαζόντουσαν για την τηλεδιοίκηση»!

Τι αποκάλυψε ο τραγικός πατέρας των διδύμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη
 
Σε πολύ σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο τραγικός πατέρας των διδύμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην σφαγή των Τεμπών, ο Νίκος Πλακιάς, αφού όπως αναφέρει το κόστος για μία στοιχειώδη τηλεδιοίκηση (για την επισκευή της) στην περιοχή της Λάρισας ήταν μόλις 90.000 € και το κράτος για να μεταφέρει υλικά και βαγόνια από τον χώρο του εγκλήματος σε άλλη περιοχή ξόδεψε 647.862€!
 
Δηλαδή το κράτος ξόδεψε περίπου επταπλάσια χρήματα για να κρύψει τις ευθύνες του για το τρομερό αυτό έγκλημα από αυτά που θα μπορούσε να δώσει για να μην είχε συμβεί!
 
Μάλιστα όπως ο ίδιος ο Ν. Πλακιάς αναφέρει χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να απολύσει όλους όσους εμπλέκονται και τον συμβουλεύουν για το έγκλημα των Τεμπών, γιατί τον παραπλανούν.
 
Για τον όρο «μπάζωμα» όπως αναφέρει στην πραγματικότητα πρόκειται για «ξεμπάζωμα», αφού μεταφέρθηκαν υλικά από το χώρο του εγκλήματος σε άλλο μέρος και δεν έγινε το αντίθετο, δηλαδή να μεταφερθούν υλικά από αλλού προς το χώρο του εγκλήματος.
 
Όπως είπε είναι ένας όρος που σκοπίμως χρησιμοποίησαν οι συγγενείς των θυμάτων για να μπερδέψουν τις αρχές και να μπορούν οι ίδιοι να συνεχίσουν τις έρευνες χωρίς «να τους έχουμε στα πόδια μας για τυχών τρικλοποδιές».
 
Με λίγα λόγια οι συγγενείς των θυμάτων εξαρχής δεν εμπιστευόταν τις αρχές και την κυβέρνηση.
 
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του:
 
«Και για να κλείσω με τις απαντήσεις προς τον Πρωθυπουργό
 
Καταρχήν πρέπει να απολύσει όλους τους επικοινωνιολόγους του και όσους τον συμβουλεύουν για το θέμα των #Τεμπη_έγκλημα
 
Για το περιβόητο μπάζωμα μιλάω
 
 Λοιπόν, δεν υπήρχε κανένα μπάζωμα μιας και δεν κουβαλήσανε εκεί χώματα η άλλα υλικά αυτή είναι η λέξη μπάζωμα
 
Εκεί έγινε ξεμπάζωμα δηλαδή πήραν γύρω στα 1500 κυβικά χώματα ,συν τα άλλα που μετέφεραν στο Κουλούρι μαζί με τα βαγόνια ,και αλλα υλικά και τα μεταφέραν στην μάντρα έξω από την Λαρισα εκεί οπου η @MariaTheod77461 ο @ubusiko και ο @EvanVlacho μετα από έρευνες μηνων ανακαλύψανε το μέρος και ειδοποιήσανε τον ανακριτή
 
Την λέξη μπάζωμα την χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να κάνουμε την έρευνα χωρίς να τους έχουμε στα πόδια μας για τυχών τρικλοποδιές
 
Αυτοί νόμιζαν με τι λέξη μπάζωμα ότι εννοούσαμε την πίσσα που ρίξανε εκεί και την διαμόρφωση του χώρου με το εκκλησάκι και ότι από κάτω υπήρχαν στοιχεία που μας απέκρυβαν.
 
Όμως τα πραγματικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στα δικαστήρια είχαν μεταφερθεί στο ΚΟΥΛΟΥΡΙ και στην μάντρα του ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΥ
 
Στο έγγραφο που σας δείχνω σήμερα είναι τα ποσά που πληρώθηκαν για το σήκωμα των βαγονιών για τυχών απεγκλωβισμό ,και για την περίφραξη στο Κουλούρι
 
Συνολικό ποσο 647.862€
 
Ξέρετε ποσο κόστιζε μια στοιχειώδη τηλεδιοίκηση γύρω στα 90.000€
 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ !!!»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου