MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Ερώτημα-«φωτιά» της Ευδοκίας Τσαγκλή στον Μητσοτάκη

Με αφορμή τα γενέθλιά του...
 
Την ώρα που οι συγγενείς των 57 νεκρών στα Τέμπη ζητούν εξηγήσεις με μήνυση που κατέθεσαν κατά παντός υπευθύνου για το πρωτοφανές μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος, η Ευδοκία Τσαγκλή, η νεαρή γυναίκα που κατάφερε να βγει ζωντανή από το μοιραίο Intercity, απευθύνει ερώτημα-«φωτιά» στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
 
Σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η επιζήσασα των Τεμπών ευχήθηκε για τα γενέθλια του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι έχει να του κάνει μια κρίσιμη ερώτηση. «Ποιος έδωσε την εντολή για το μπάζωμα;» ρωτάει τον Μητσοτάκη η Ε. Τσαγκλή ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη το πινκγ πονγκ ευθυνών και η προσπάθεια συγκάλυψης της κυβέρνησης.
 
«Χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό μας και έχω να του κάνω μια πάρα πολύ κρίσιμη ερώτηση μαζί με τις ευχές μου. Ποιος έδωσε την εντολή για το μπάζωμα; Ένας άνθρωπος υπεύθυνα μπορεί να βγει, η κορυφή του επιτελικού κράτους μετά από ένα χρόνο να μας δώσει μια υπεύθυνη απάντηση, παρακαλώ πάρα πολύ;» αναφέρει στο βίντεό της η Ευδοκία Τσαγκλή.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου