MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Το Politico «καρφώνει» Μητσοτάκη: Διχάζει την Ελλάδα για να ξεπλυθεί από τις υποκλοπές!

( John.k - Πρέπει να περάσει από ειδικό δικαστήριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις παράνομες παρακολουθήσεις, σαν αρχηγός της ΕΥΠ )

Με ένα αποκαλυπτικό του άρθρο, το Politico δικαιώνει πλήρως το Newsbreak.gr αναφορικά με τη σκοπιμότητα και την «πρεμούρα» Μητσοτάκη για την αναγνώριση του γάμου ομοφυλοφίλων.
 
Όπως είχαμε αποκαλύψει, ο Μητσοτάκης προσβλέποντας σε μία ηρωική έξοδο προς τις Βρυξέλλες, έπρεπε να αποτινάξει από πάνω του την ρετσινιά των υποκλοπών. Αυτός είναι και ο λόγος που έφερε άρον – άρον το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για την υποτιθέμενη »ισότητα στον γάμο», ώστε να δώσει διαπιστευτήρια φιλελευθερισμού και υποτακτικότητας, ώστε να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις όσων στην Ευρώπη τον θεωρούν «μαύρη κηλίδα» για το Ευρωπαϊκό κράτος δικαίου.
 
To Politico λοιπόν συνδέει ευθέως τον γάμο ομοφυλοφίλων με τα σχέδια Μητσοτάκη για μια θέση στις Βρυξέλλες.
 
Με αυτόν τον τρόπο, ο Έλληνας πρωθυπουργός θέλει να ενισχύσει το φιλελεύθερο προφίλ του για μια μελλοντική θέση σε κορυφαίο πόστο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Γράφει συγκεκριμένα:
 
«Δεδομένου ότι οι παραδοσιακές οικογενειακές αξίες θα ήταν κανονικά προνόμιο του συντηρητικού κόμματος του Μητσοτάκη, της Νέας Δημοκρατίας, γεννάται το ερώτημα για το τι σχεδιάζει, αλλά οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι όχι μόνο θα βγει αλώβητος, αλλά και ενισχυμένος από αυτό το προοδευτικό προφίλ. Έχοντας ήδη εδραιώσει την επιρροή του στη Δεξιά, ο Μητσοτάκης είναι σε θέση να ελιχθεί προς το φιλελεύθερο κέντρο και να κάνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στην κατεστραμμένη αριστερά της Ελλάδας, η οποία είναι επίσης βαθιά διχασμένη όσον αφορά τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Η ευθυγράμμιση της χώρας του με 20 άλλα ευρωπαϊκά κράτη «βάζει φωτιά» στα διαπιστευτήριά του ως βασικού παίκτη στο κυρίαρχο ρεύμα της ΕΕ, επιτρέποντάς του ενδεχομένως να επιδιώξει να καταλάβει ένα μεγάλο και σημαντικό πόστο στην ΕΕ μετά τη λήξη της θητείας του. Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει το νομοσχέδιό του, το οποίο θα αναγνωρίζει επίσης το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών να υιοθετούν, ως μια καθαρά ηθική απόφαση, “ένα θέμα ισότητας». Είπε ότι δεν είναι αποδεκτό σε μια δημοκρατία “να έχουμε δύο κατηγορίες πολιτών και σίγουρα όχι να έχουμε παιδιά ενός κατώτερου Θεού».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου