MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Σταθακόπουλος Δ.: Είναι τα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων μας ελβετικό τυρί;

Ο κ. Δημήτρης Σταθακόπουλος, Δρ. Παντείου Πανεπιστημίου, τουρκολόγος και νομικός, μιλά για τις "διαρροές" που υπάρχουν στα επιτελεία των ενόπλων δυνάμεων μας, σύμφωνα με τον υπουργό άμυνας (08-06-2022).


Ο κ. Σταθακόπουλος είπε ότι, "Αν αυτό συμβαίνει στην κυριολεξία πραγματικά αντιλαμβάνεσαι ότι είναι τραγικό και δεν αφορά την εκάστοτε ηγεσία του υπουργείου. Αφορά τις ασφαλιστικές δικλείδες που πρέπει να έχουν οι εντεταλμένοι για αυτά. Είτε είμαστε πολίτες, ακαδημαϊκά όντα τα οποία σχολιάζουμε με τη γνώση και την εμπειρία μας, είτε πολύ περισσότερο όσοι είναι ένστολοι και είναι διατεταγμένοι τέτοιου είδους υπηρεσία".

Ο κ. Σταθακόπουλος πρόσθεσε, "Όμως υπάρχει και το άλλο καμιά φορά. Να διαρρέονται πληροφορίες και να γίνονται αυτά τα θέματα ακριβώς γιατί υπάρχουν οι λόγοι της παραπληροφόρησης από τη δικιά μας την πλευρά, ούτως ώστε να μην ξέρει ακριβώς ο αντίπαλος τι κάνουμε, τι λέμε και πως το λέμε. Σε κάθε περίπτωση πάντως ισχύει το ρητό ότι υπάρχουν πράγματα τα οποία λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα τα οποία γίνονται αλλά δεν λέγονται". 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου