MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Ο Τραμπ δηλώνει υποστηρικτής των Καναδών φορτηγατζήδων που πολιορκούν το Κοινοβούλιο στην Οτάβα: ”Eίμαστε μαζί σας!” Η επανάσταση εξαπλώνεται και στις ΗΠΑ;

Παίρνουν φωτιά και οι ΗΠΑ από το κίνημα των Καναδών φορτηγατζήδων. O τ. Πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ δηλώνει υποστηρικτής των Καναδών φορτηγατζήδων και του κομβόι της Ελευθερίας που έχουν αποκλείσει το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο στην Οτάβα Καναδά κι εξανάγκασαν σε άτακτη φυγή σε άδηλον κρησφύγετο τον Πρωθυπουργό Τριντό. Οι αυτοκινητιστές μάχονται κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού. Ο Τραμπ δήλωσε: «Θέλουμε αυτοί οι σπουδαίοι Καναδοί φορτηγατζήδες να ξέρουν ότι είμαστε μαζί τους σε όλη τη διαδρομή.» Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εκδήλωσε την υποστήριξή του στους φορτηγατζήδες σε μια μαζικότατη κομματική συγκέντρωση στο Conroe του Τέξας το βράδυ του Σαββάτου.


«Οι Καναδοί φορτηγατζήδες που αντιστέκονται γενναία σε αυτές τις αναρχικές εντολές κάνουν περισσότερα για να υπερασπιστούν την αμερικανική ελευθερία από τους ηγέτες μας», δήλωσε υπό τις επευφημίες του παρευρισκόμενου πλήθους. 


«Θέλουμε αυτοί οι Καναδοί φορτηγατζήδες να ξέρουν ότι η καρδιά μας είναι μαζί τους», πρόσθεσε.


 
Το «Freedom Convoy» έλαβε υποστήριξη και νότια των συνόρων Καναδά-ΗΠΑ.
NOW – Trump: "Canadian truckers… we’re with them all the way."pic.twitter.com/zihPH0WYio 
— Disclose.tv (@disclosetv) January 30, 2022
Κι όλα αυτά καθώς πέφτει ο Τριντό στον Καναδά! Ο πρωθυπουργός του Καναδά Trudeau και η οικογένειά του φυγαδεύτηκαν σε μυστικό κρησφύγετο καθώς η Επανάσταση καλπάζει! Σε κλοιό το κοινοβούλιο!

Now. 100,000 truckers. 1,500,000 million people in Ottawa at Parliament.

Either Trudeau resigns OR drops all mandates. No negotiation. I have been told that by many amazing Canadian close friends. #TruckersForFreedom2022
I stand with all Canadians! Come on! pic.twitter.com/KdcpTxneTW 
— Sir Marco Robinson (@marcorobinson7) January 29, 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου