MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Η εκδίκηση της γεωγραφίας, οι χάρτες που αλλάζουν και η κυβέρνηση αδυνατεί να διαβάσει-Ν.Καραχάλιος

Ο Νίκος Καραχάλιος σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη. Ο επικεφαλής της κίνησης “Δημοκράτες”, μέλος της ΝΔ ,στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή σε όλες τις “καλές”, “κακές” ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο αλλά και με επιχειρήματα, ασκεί δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για τη διαχείριση των 5 κρίσεων που απειλούν τη χώρα. Πρώτα απ΄ όλα αναφέρεται στα εθνικά θέματα για τα οποία πιστεύει ότι μεθοδεύονται οδυνηρές υποχωρήσεις .


Αναφέρεται στην “εκδίκηση της γεωγραφίας” και “στους χάρτες της περιοχής που αλλάζουν και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να μάθει να τους διαβάζει”.

Μιλά για τους “ιδιοκτήτες” και τους “ενοικιαστές” του κόμματος του , την “δήθεν συναίνεση που λέει ότι επιδιώκει η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους, την οικονομία και τις εκλογές.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου