MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Κλιματική αλλαγή… στον Θεολόγο: 14χρονος εννιά εμπρησμούς

Ομολόγησε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ ο 14χρονος νεαρός ο οποίος προσήχθη το πρωί της Τετάρτης ως ύποπτος για 9 από τις 13 πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει από τις αρχές του μήνα στην περιοχή του Θεολόγου.


Οι αρχές (αστυνομία και Πυροσβεστική) εξέτασαν το βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στην διάθεση τους και μετά την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (17.08) στην περιοχή, οδηγήθηκαν στα ίχνη του 14χρονου ο οποίος όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε το κρατικό κανάλι έβαζε τις φωτιές με αναπτήρα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο νεαρός ομoλόγησε ότι ευθύνεται για 9 από τις 13 πυρκαγιές στην περιοχή ενώ λόγω του ότι είναι ανήλικος έχουν προσαχθεί και οι γονείς, ενώ αναφέρθηκε ότι ο ανήλικος νεαρός αντιμετωπίζει και ψυχολογικά ζητήματα. Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.

ΠΗΓΗ: LAMIA NOW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου