MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Ελλάδα, χώρα ανασφάλειας: Το 70% των πολιτών φοβούνται ότι θα τους κλέψουν, θα τους ληστέψουν ή θα τους κακοποιήσουν!

( Σ.Σ. : Η αστυνομία στο προτεκτοράτο υπάρχει για να δέρνει τίποτα γεροντάκια όταν πάνε να διαμαρτυρηθούν για τα λεφτά που τους κόψανε , να πυροβολεί κανένα μαθητή ..., να δέρνει τίποτα αγανακτισμένους που μαζεύονται ειρηνικά για να διαμαρτυρηθούν για τα αντισυνταγματικά μέτρα της κυβέρνησης κλπ. Γενικά εκτελεί εντολές "άνωθεν".... Τα γνωστά .... Οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν τους υπερβολικούς φόρους του προτεκτοράτου, για να μπορούν να πληρώνονται και όλοι αυτοί οι τύποι .... )
 

Το 70% των Ελλήνων ανησυχεί μήπως πέσει θύμα εγκληματικής δραστηριότητας σύμφωνα με την έρευνα του Εθνικού Μετσόβιου Πανεπιστημίου.

Ενώ η εγκληματικότητα καλπάζει (ακόμα σε και σε θεωρούμενες καλές περιοχές όπως η Γλυφάδα, ειδικά η Ανω Γλυφάδα, η εγκληματικότητα καταγράφει αύξηση μέχρι 100% σε σχέση με το προ δεκαετίας επίπεδο) οι πολίτες πιστεύουν ότι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να τους κλέψουν, να τους ληστέψουν, να τους βιάσουν ή να πουλήσουν ναρκωτικά στα παιδιά τους.




Βασική αιτία της εγκληματικότητας, το κύμα των παράνομων μεταναστών που κατακλύζει την χώρα, έχοντας τα πρωτεία στην «βαριά» εγκληματικότητα σε ποσοστό 70%!

Οι περισσότεροι ανησυχούν για τη διάρρηξη στο σπίτι, σε ποσοστό 41,8%, ενώ ακολουθεί η ληστεία ή επίθεση στον δρόμο (31,3%) και η ασφάλεια των παιδιών σε δημόσια μέρη, όπως στο πάρκο ή στη διαδρομή για το σχολείο (30,7%).

Το 28% των ερωτηθέντων ανησυχεί για τη χρήση ή και τη διακίνηση ναρκωτικών, το 26,7% για «κλοπή του αυτοκινήτου τους» και το 26% μήπως πέσει «θύμα εγκληματικής ενέργειας όσο περιμένουν ή χρησιμοποιούν κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς».

Οι γυναίκες φοβούνται περισσότερο από τους άνδρες μήπως πέσουν θύματα σωματικής βίας (12,2%) και σεξουαλικής κακοποίησης (26,7%).

Τα υψηλότερα ποσοστά στο ερώτημα πόσο φοβούνται τη ληστεία ή την επίθεση στον δρόμο, καταγράφονται στους δήμους Αθηναίων, Καλλιθέας, Περιστερίου, Ιλίου και Πετρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου