MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε στυγνή δικτατορία,από την δολοφονία του Καποδίστρια και μετά.

Μια δικτατορια Τουρανομογγολων και οχι Εβραιων οπως αυτοαποκαλουνται τα δολοφονικα αυτα αντικειμενα-και οχι υποκειμενα-που εσταλησαν με σχεδιο οικογενειακως και σε συνεργασια με τον Τουρανομογγολο σουλτανο της Πυλης.επι τουρκοκρατιας. 

Να το επαναλαβουμε οτι αυτοι που σημερα λεγονται «πολιτικοι», »μεγαλοεκδοτες», »μεγαλοεπιχειρηματιες» κλπ και φυσικα «Τραπεζιτες», αυτοι που αδικως και χωρις να το αξιζουν κατεχουν ολες τις θεσει μικρης η μεγαλης εξουσιας,αυτοι που λυμαινονται διαρκως και επι αιωνες το Ελληνικο κρατος,αυτοι που παραγουν και αυτοι που δικαιολογουν καθε αντισυνταγματικο νομο,αυτοι που παραβιαζουν συστηματικα καθε εννοια δικαιου,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ. 

Για τα ματια του κοσμου και για να δικαιολογουν την καταγελαστη δικτατορια τους που με θρασος οι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ την ονομαζουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,»επιτρεπουν» να εισερχονται παντου και Ελληνες,που τους «κοβουν τονβηχα» εξ αρχης και στο τελος τους πετανε σαν σκουπιδια απο παντου. 

Αυτο το κανουν για να πουλησουν μουρη στους Ελληνες,για να αποδειξουν στον ψυχασθενη εαυτο τους πως ειναι ποιο δυνατοι απο εμας,για να μας πουλησουν φοβερα και ανωτεροτητα ,αυτα τα ανθρωπινα σκουπιδια. 

Ειναι τοσο ηλιθιοι,που δεν καταλαβαινουν οτι εμεις οι Ελληνες,εχουμε εναν ακρως κατανοητο «χρυσο» κανονα που τον ξερουμε ολοι,ενω αυτοι,τον αγνοουν….»Οι εξαιρεσεις ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ τον κανονα».Και ο κανονας λεει,οτι ολοι οσοι κατεχουν εξουσια, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΝΟΣ. 

Αιωνες τωρα λοιπον,εμεις οι Ελληνες φροντιζουμε να επιβιωνουμε,κατω απο αυτες τις αντιξοες συνθηκες που μας επιβαλλουν οι ηλιθιοι εξουσιαστες μας.

Διαθετουμε γιαυτην την επιβιωση,κατι που οι αγραμματοι εξουσιαστες,ουτε γνωριζουν οτι υπαρχει.Λεγεται εγκρατεια.Αυτοι το νομιζουν για υπομονη.Δεν ειναι ομως.Εγκρατουμαι σημαινει ξερω και συγκρατω τον εαυτο μου,Υπομενω σημαίνει θεωρω τον εαυτο μου υποδουλο και καθομαι και ανεχομαι. 

Αυτα δεν τα ξερει ο κυριος Κρουγκμαν και δικαιως απορει,που εχουμε ξετιναξει τους αριθμητικους βλακοκανονες στον αερα. 

Το κρατος κυριε Κρουγκμαν στην Ελλαδα, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΩΝ,ειτε λεγονται νομοι,ειτε συνταγματικες επιταγιες. 

Οι Ελληνες κυριε,ουδεποτε υπακουσαν στους αντισυνταγματικους νομους,και τους καταργουσαν στην πραξη. 

Ετσι ολες οι εντολες των ηλιθιων που νομιζουν οτι «κατεχουν» την χωρα μας,ουδεποτε επιρρεασαν η θα επιρρεασουν ποτε αυτο που οι Ελληνες εχουμε επιβαλλει στους κατακτητες μας,δηλαδη την εξαυλωση στην πραξη των ηλιθιων εντολων τους,παρα το γεγονος οτι οι ντοπιοι εξουσιαστες μας δεχονται εντολες απο τους κατακτητες μας. 

Σαφως και οι εντολες τους και η επιβολη αυτων απο τους εδω υπηρετες τους,εχουν συνεπειες στους Ελληνες.Αλλα αυτο το ξερουμε καλα.

Ξερουμε ομως και πως αυτες οι συνεπειες ελαχιστοποιουνται. 

Στην Ελλαδα κυριε Κρουγκμαν, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,και που φυσικα καμμια σχεση δεν εχει με αυτην.Αλλα στην Ελλαδα μας,ειχαμε εχουμε,αλλα οχι για πολυ καιρο ακομα,ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

Αρα ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Αυτο που εσεις αντιλαμβανεσθε ως λειτουργια,ειναι ο εξευτελισμος,και η περιφρονηση των Ελληνων στους ανικανους δικτατορες μας. 

Κυριε Κρουγκμαν,το εφευρημα των δικτατορων μας περι ωριμου φρουτου το ξερετε?Το χρησιμοποιουν στην Ελλαδα τουλαχιστον οι δικτατορες μας οταν θελουν να περιγραψουν τον τροπο που πεφτουν οι εκαστοτε δικτατορευοντες,για να παρουν την θεση τους αλλοι.Ποτε ομως κυριε Κρουγκμαν δεν ειχαν το μυαλο να καταλαβουν,οτι το ωριμο φρουτο,δεν ισχυει μονο για τους επιμερους δικτατορες αλλα και για την ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. 

Αυτο που βλεπετε κυριε Κρουγκμαν, ειναι η αρχη της πτωσης ενος ωριμου φρουτου απο το δενδρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου