MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ρότσιλντ /Μία ενδεχόμενη έξοδος από την ΕΕ θα μπορούσε να οδηγήσει σε «καταστροφικές και έκρυθμες καταστάσεις» στο Ηνωμένο Βασίλειο

Νέα «παρέμβαση» Σόρος κατά του Brexit! 

ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ! ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΟΛΑ ΤΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ» ΤΗΣ ΝΤΠ! 

Σε πλήρη συνασπισμό των δυνάμεών της η ΝΤΠ κατά του Brexit. Της αυστηρής προειδοποίησης του Τζορτζ Σόρος σχετικά με τις επιπτώσεις του αποτελέσματος του Βρετανικού δημοψηφίσματος, προηγήθηκε η παρέμβαση του Τζέικομπ Ρόθτσαϊλντ (ή Ρότσιλντ ως είθισται να τον λέμε). 

Ο λόρδος Ρότσιλντ μιλώντας στους Times, έδωσε με τη σειρά του το στίγμα του, τονίζοντας ότι μία ενδεχόμενη έξοδος από την ΕΕ θα μπορούσε να οδηγήσει σε «καταστροφικές και έκρυθμες καταστάσεις» στο Ηνωμένο Βασίλειο, και φυσικά προέτρεψε τους Βρετανούς να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής. 

Όπως και ο Σόρος, έτσι και ο Ρότσιλντ ξαφνικά εμφανίζουν τις ανθρωπιστικές ανησυχίες τους, προειδοποιώντας τους δεν θα πρέπει να » θέσουν σε κίνδυνο την ευημερία της χώρας τους» και ότι οι ευρωπαϊκές χώρες είναι «καλύτερα να είναι μαζί». 

Είπε χαρακτηριστικά ότι «προς το παρόν απολαμβάνουμε τα οφέλη ως μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και θα είναι ουσιαστικής σημασίας, να παραμείνουμε τόσο για τη G8 και για την Κοινοπολιτεία. Αλλά η διπλωματία, η άμυνα, το περιβάλλον και οι αξίες μας ανήκουν σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία και πλέον θα είναι όλα σε κίνδυνο», προσθέτοντας ότι «δεν βλέπω κανένα καλό λόγο για τον οποίο θα πρέπει να αποδεχθούμε έναν μειωμένο ρόλο στην παγκόσμια σκηνή». 

Και ειδικότερα μάλιστα, αν η δική του προσωπική περιουσία τεθεί σε κίνδυνο

Πηγή : https://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου