MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Αρχή στο Παρίσι με κήρυξη στρατιωτικού νόμου – Τι ακολουθεί στη συνέχεια;

Χτύπημα που τα μέσα ενημέρωσης το συγκρίνουν με την 11η Σεπτέμβρη συγκλόνισε το Παρίσι. Συντονισμένες επιθέσεις με πάνω από 150 αθώους πολίτες νεκρούς. Εκτελέσεις ομήρων μέσα σε θέατρο. Βομβιστές αυτοκτονίας μέσα στους ισλαμιστές δράστες, οι οποίοι ανδρώθηκαν από κέντρα της Δύσης. 

Τι είχε γίνει άραγε μετά την 11. Σεπτέμβρη; Ακολούθησε εισβολή αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ. 

Σήμερα στο επίκεντρο είναι η Συρία και γενικότερα η Μέση Ανατολή. Πράγματι μεταδίδεται ότι ο Ομπάμα σκέφτεται ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων στην Συρία, με την Ρωσία να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να προασπίσει τα συμφέροντά της. 

Πέραν τούτου κηρύχτηκε στρατιωτικός νόμος στην γαλλική πρωτεύουσα και απαγόρευση κυκλοφορίας για πρώτη φορά μετά από τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο. Εξετάζεται μάλιστα σενάριο εισβολής στα γαλλικά σπίτια χωρίς ένταλμα. 

Συναγερμός χτύπησε σε ολόκληρο τον κόσμο με τον Ομπάμα να βγαίνει κατά περίεργο τρόπο μετά τον Ολάντ και υπό το τρίπτυχο «ελευθερία, ισότης, αδελφότης», να κηρύσσει στην ουσία κινητοποιήσεις κατά της τρομοκρατίας. 

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έδωσε εντολή να κλείσουν τα σύνορα και κήρυξε την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ εκατοντάδες στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας. Οι δυνάμεις ασφαλείας σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Τουρκία, Καναδά βρίσκονται πλέον σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού. 

Ενδεχόμενα γίνουμε μάρτυρες κι άλλων περιστατικών μέχρι να επιβληθούν εν τέλει αυστηρότατοι τρομονόμοι και φουλ αστυνόμευση. 

Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς υπάρχουν σοβαροί φόβοι και για την Ελλάδα με τα κύματα λαθρομεταναστών, ισλαμιστών και προσφύγων που επέτρεψε η κυβέρνηση με την ιδεοληπτική πολιτική της. 

Οι ψιχάλες δυναμώνουν, οι παγοσμιοποιητές βιάζονται να φέρουν παγκόσμια κυβέρνηση-«σωτήρα» μέσα στο χάος που θα επικρατήσει. 

Πηγή : pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου