MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Πέφτει ο Σαμαράς – ΠΡΟΣΟΧΗ στην επιχείρηση «τρομοκράτησης των Ελλήνων».

Τον καινούργιο χρόνο να είμαστε ελεύθεροι από τα μνημόνια και τους ληστές της τρόικας 

Αυτή τη φορά είναι στο χέρι μας, στο χέρι των ψηφοφόρων, των πολιτών να αποφασίσουν τι πρέπει να γίνει στη χώρα. Να απαλλαγούμε απ’ όλους αυτούς που μας έφεραν στην χρεοκοπία και μετά στα Μνημόνια, να απαλλαγούμε από την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που κούρεψαν τις οικονομίες και των νοικοκυριών και τους κράτους, που φόρτωσαν στους πιο αδύνατους φόρους και υποχρεώσεις που αδυνατούν να τους αποπληρώσουν. Να απαλλαγούμε από τους τροϊκανούς που το μόνο που θέλουν είναι να στραγγαλίσουν τη χώρα και να πάρουν τα πάντα κοψοχρονιά για τα επόμενα 99 χρόνια.

Να απαλλαγούμε από τα μέτρα που είναι έτοιμοι να ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο όνομα της σωτηρίας μας και τις δήθεν τελικής εξόδου από τα μνημόνια. 

Η ώρα του λαού

Θα είναι μάλιστα η πρώτη φορά που μπορούμε να πούμε δια της κάλπης την άποψη μας για τα μέτρα (τα νέα και τα παλιά) για τα οποία θέλουν διακαώς να μην αποφασίζει ο λαός αλλά οι βουλευτές που έχουν πει σε όλα και μόνο «ναι». Να απαλλαγούμε απ’ όλους αυτούς που δεν θέλουν να τιμωρηθούν αυτοί που έχουν την κύρια ευθύνη για την κατάντια της χώρας.

Είναι πράγματι μια δύσκολη ώρα. Γιατί αυτό που μας λέει ο Σαμαράς και θα μας τα πουν όλοι (ξένοι και Έλληνες) ξανά και ξανά είναι πως αν δεν υπακούσουμε, θα καταστραφούμε.

Ο φόβος θα είναι το πρώτο όπλο στην προεκλογική περίοδο. Ο φόβος του τι θα πάθουμε αν δεν ξανασκύψουμε το κεφάλι.

Μόνο που τα σπίτια, τα χωράφια, τις αποταμιεύσεις, τους (ελάχιστους) μισθούς μας, τον παίρνουν τα μνημόνια και η κυβέρνηση Σαμαρά –Βενιζέλου και όχι μια άλλη κυβέρνηση (του ΣΥΡΙΖΑ πιθανόν) που θα έρθει και δεν θα έχει την έγκριση του Σόιμπλε και της Μέρκελ.

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου όπως ήρθαν τα πράγματα πέφτει, αν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι σκληρό καρύδι και δεν πρόκειται να αφήσει τη μάχη έως την τελευταία στιγμή. 

Απόλυτη πόλωση

Γι’ αυτό και οι εκλογές που έρχονται θα είναι σε κλίμα απόλυτης πόλωσης, μια πραγματική μάχη δύο κόσμων. Του κόσμου της απόλυτης υποταγής και του κόσμου που θέλει την απαλλαγή. Θα δούμε και θ’ ακούσουμε πράγματα απίστευτα. Δεν αποκλείεται να δούμε και τα ATM κλειστά χωρίς ευρώ για μία και δύο μέρες. Όλα αυτά για να υποταχθούμε. Ένα δυνατό πράγματι σύστημα εργάζεται ήδη στην επιχείρηση «τρομοκράτησης των Ελλήνων».

Μένει στο χέρι μας στο χέρι όλων όσων έχουν δει το βιό τους να χάνεται, τον κόσμο της πραγματικής εργασίας που κινδυνεύει να χάσει σπίτια, επιχειρήσεις και περιουσίες, να αντισταθεί, σε όλους αυτούς που έχουν χάσει ήδη την εργασία τους ή την περιουσία τους να μην φοβηθεί να μην υποκύψει. Παρά τις δυσκολίες είναι στο χέρι μας να είναι το 2015 πραγματικά ένας καινούργιος χρόνος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου