MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Καλύτερο από το «Game of Thrones»

Υπάρχουν δυο προβλήματα.
Το ένα πρόβλημα είναι ο χρόνος.
Το άλλο είναι το Internet. 

Και τα δύο αυτά προβλήματα φτιάχνουν ένα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Έτσι λοιπόν , οι γνωστοί μας άγνωστοι , τα παιδιά της Νέας Τάξης πραγμάτων, τρέχουν να προλάβουν. Έχουν πατήσει ξέφρενα το γκάζι και όποιον πάρει ο χάρος. 

Πρέπει να προλάβουν, μιας και τα μέσα προπαγάνδας, αυτά που διαθέτουν, δεν προλαβαίνουν να σβήσουν, τις εστίες φωτιάς που απλώνονται σε χρόνο μηδέν, σε όλον τον πλανήτη.

Οι εστίες φωτιάς είναι ... η αλήθεια. Αυτή που διαδίδετε. Δεν έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση. Γίνετε από παντού και ταυτόχρονα. Αυτό είναι το Internet. Έτσι δουλεύει. Οπότε πρέπει να βρεθεί η λύση, προκειμένου να διατηρηθεί η Ιεραρχία, και ο έλεγχος.

Και ... ονόματα πάνε και έρχονται, και πράγματα βγαίνουν στην φόρα. 

Ένα από τα πολλά αυτά ονόματα είναι μιας γνωστής παλιάς οικογένειας. 

Των Ρόθτσιλτ. 

Της οικογένειας που διαθέτει περιουσιακά στοιχεία, 400 τρις δολαρίων. 

Όταν το παγκόσμιο ΑΕΠ, είναι περί τα 60 τρις περίπου.

Η οικογένεια αυτή έφτιαξε την περιουσία της εκμεταλλευόμενη, τις τραπεζικές της ικανότητες, εκμεταλλευόμενες πολιτικές καταστάσεις, και βάζοντας στο χέρι μια από της μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου. Την FED (Federal Reserve). Κατάφερε να μετατρέψει το δολάριο από αξιόγραφο νόμισμα σε χρεόγραφο νόμισμα. Δηλαδή κατάφερε να μετασχηματίσει τον πλούτο σε χρέος, κατασκευάζοντας τελικά μια τεράστια πυραμίδα χρέους. Σαν αυτή του «σχεδίου Πονζι».

Στόχος της : Ένας «Μονοπολικός» κόσμος. 

Όταν θα ερχόταν η κατάλληλη ώρα θα αγόραζε όλον τον πλανήτη.

Έτσι λοιπόν,
θα υπήρχε ένας πόλος εξουσίας.
Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Ένα νόμισμα.
Ένας Αυτοκράτορας.
Μια Εφορία.
Μια Τράπεζα.
Μία ιδιοκτησία.

Όλοι οι άνθρωποι της γης υποταγμένοι και σκλάβοι σε ένα ολοκληρωτικό σύστημα.

Όμως υπήρξε το Internet.

Και πριν προλάβει να ολοκληρωθεί το σχέδιο, τα νέα διέρρευσαν. 

Έτσι αναγκαστικά, το σχέδιο επιταχύνθηκε. 

Οι δυτικές κυβερνήσεις , ήταν υποταγμένες και διαβρωμένες. 

Όλες ανεξαιρέτως, αποζητούν άλλωστε την Νέα Τάξη Πραγμάτων, και την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Το έχουν ζητήσει, πολλάκις.

Για τον λόγο ότι δεν είναι εφικτό εύκολα να «κλείσει» το Internet, ούτε να αποσιωπήσουν τις φωνές αυτές, πήγαν στο σχέδιο Β. Ένα δοκιμασμένο σχέδιο που το έχουν εφαρμόσει 3-4 φορές μέχρι τώρα. Προχωράνε σε παγκόσμιο πόλεμο. 

Στον νέο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Αυτή η λύση συνδυάζει τα εξής οφέλη για αυτούς.

α) Θα στραφεί ο κόσμος σε πιο ζωτικά θέματα, οπότε θα χάσει την εστίαση από το πραγματικό πρόβλημα.

β) Θα συντριβεί μεγάλο μέρος αυτών που διαδίδουν την αλήθεια, και μέσα από χαμό την καταστροφή και στις στάχτες, θα πάρει πολύ καιρό πάλι μέχρι να ξαναβγεί στην φόρα η αλήθεια. 

γ) Καταστροφή και ανοικοδόμηση. ( Οι εταιρίες τους είναι χιλιάδες, θα έχουν όφελος )

δ) Εξευτελισμός των αξιών. Είναι γνωστό ότι είχαν διπλασιάσει και τετραπλασιάσει την περιουσία τους σε αντίστοιχες καταστάσεις. Αρκεί να ψάξει κανείς την ιστορία τους.
Και πολλά άλλα.

Τώρα που το δολάριο καταρρέει, γιατί τα ανατολικά κράτη έχουν αρχίσει να γυρνάνε στον κανόνα του χρυσού, υπάρχει ακόμα και αυτή η τρομακτική πίεση. 

Καταρρέει η πυραμίδα τους. 

Ο λόγος που όλες οι δυτικές κυβερνήσεις γίνονται πιο φασιστικές και μιλιταριστικές, είναι για την γρήγορη αυταρχική επιβολή των σχεδίων και προετοιμασιών για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. 

Οι Ρόθτσιλτ αναγκάζουν τους τραπεζίτες, οι τραπεζίτες αναγκάζουν τις κυβερνήσεις, και οι κυβερνήσεις τον κόσμο. 

Έχουν βγάλει από το συρτάρι το σχέδιο του 3ου Ράιχ για την Ευρώπη, και ξεκίνησαν να το χτίζουν, με την Γερμανία και πάλι ως, επικεφαλή. Τα γνωστά δηλαδή.

Πιστεύουν ότι αν χρησιμοποιήσουν μίνι πυρηνικές (σαν αυτές που έριξαν στην Συρία, στην Δαμασκό το 2013 οι Ισραηλίτες) ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ότι θα το ελέγξουν και δεν θα κλιμακωθεί, σε μεγαλύτερα πυρηνικά. 


Αν δεν καταφέρουν να εξάγουν το πρόβλημα στην Ρωσία , την Κίνα, το Ιράν, τότε θα γίνει εμφύλιος στην Αμερική, και πόλεμοι μέσα στην Ευρώπη μεταξύ των κρατών. Άλλωστε γιατί να πάει χαμένη , τόση στρατιωτική προετοιμασία. Θα καταστραφούν οι Ιεραρχίες, και οι Δομές.

Η Ρωσία είναι ένας ισχυρός παίκτης, που δεν θέλει τον «μονοπολικό» κόσμο του Ρόθτσιλτ. Με μεγάλο πυρηνικό οπλοστάσιο, καθώς και η Κίνα.


Είμαι λοιπόν περίεργος, να δω μέχρι πιο σημείο θα φτάσει η σχιζοφρένια τους , ακόμη και για αυτούς που τους υποστηρίζουν, προκειμένου , 2-3 οικογένειες να προστατεύσουν την επίκτητη περιουσία τους και τις βλέψεις τους για Παντοκρατορία. 

- John.k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου