MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Και "γερμανικό" κόμμα στις ελληνικές εκλογές!

ΜΕ Γ.ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ

Eδώ που φτάσαμε, έμελλε να το δούμε και αυτό: "Γερμανικό" κόμμα να κατεβαίνει σε ελληνικές εκλογές!

Ο ευρωβουλευτής της Γερμανίας, με το κόμμα των φιλελευθέρων, Γιώργος Χατζημαρκάκης που στήριξε με "νύχια και με δόντια" την πολιτική του Βερολίνου στην Ελλάδα από το 2009 και μετά, κατέρχεται υποψήφιος με "φιλοευρωπαϊκό" κόμμα το οποίο θα ονομάζεται "ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"!

Mετά τις γερμναικές εκλογές και εν όψει την καθόδου του στην ελληνική πολιτική διαφοροποίησε και την ρητορική του, βέβαια, μπας και "τσιμπήσει" κανένας Έλληνας θαυμαστής της Μέρκελ.

«Οραματιζόμαστε μια ΕΕ που θα στηρίζει τα ασθενέστερα μέλη της, θα σέβεται τις ιδιαιτερότητες των Εθνών και θα αντιμετωπίσει καίρια το πρόβλημα της νεανικής ανεργίας. Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για την Ευρώπη, στις οποίες η Ελλάδα πρέπει να προσπαθήσει να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημαρκάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Οι αρχές και το όνομα του κόμματος που θα κατέλθει στις ευρωεκλογές, θα ανακοινωθούν επίσημα την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, από τον κ. Χατζημαρκάκη και τους συνεργάτες του σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Λ.Αμαλίας 8 και Ξενοφώντος) στις 1.30 μ.μ.

To κόμμα αυτό θα είναι η "μαγιά" για ένα αμιγώς γερμανικό ψηφοδέλτιο και στις επόμενες εθνικές εκλογές με στόχο να προβαίνει σε δημόσιες παρεμβάσεις το Βερολίνο, όχι πλέον δι'αντιπροσώπων, όπως έκαναν με Παπανδρέου, Σαμαρά, Παπαδήμο, αλλά με απ'ευθείας δικούς τους ανθρώπους...

Πηγή : www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου