MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ο πανικός του Σαμαρά και τα τελευταία χαρτιά της "τράπουλας"...

Ο Σαμαράς έβλεπε το αδιέξοδο από τον Ιούλιο όταν κάποιοι δίπλα του χρησιμοποίησαν την ΕΡΤ για τα παιχνίδια τους. 
 
Προσπάθησε να ξεφύγει δια των εκλογών μήπως και περισώσει κάτι από την τιμή του και από την ΝΔ. Δυστυχώς, όμως δεν μπόρεσε.... Στην επόμενη ευκαιρία, τράβηξε άλλο άσσο από το μανίκι... Πίστευε ότι με την δίωξη της Χρυσής Αυγής, τα δεξιά προβατάκια θα μπούν στο μαντρί του... 

Του κάκου όμως. Δεν μπήκαν...Αντίθετα με τις φασιστικές μούρες των Δένδια και Αθανασίου, έκτισε ένα προφίλ περισσότερο δικτακτορικό από όσο θα περίμενε ο ίδιος και οι υποστηρικτές του. 

Τις τελευταίες μέρες τράβηξε και άλλους άσσους από το μανίκι του...

Ο Υπουργός Παιδείας Αρβανιτόπουλος, προσπάθησε σε εκπομπή στο Real FM να εξωραϊσει τις πρόσφατες αλλαγές στο χώρο της Παιδείας. Πως να πείσει όμως.. Ακόμα η Α! ΕΠΑΛ δεν έχει πάρει βιβλία για τα νέα διδασκόμενα μαθήματα. Οι έμπειροι Καθηγητές-τριες Υγείας Πρόνοιας αντικαταστάθηκαν από άπειρους Εκπαιδευτικούς με ωρομίσθια αντιμισθία.


Ο Υπουργός Υγείας χθές, προσπάθησε σε εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου να εξωραϊσει το δικό του έργο στον Χώρο της Υγείας. Με λίγα λόγια μας είπε ότι με πέντε λιγότερα νοσοκομεία λιγότερα το σύστημα λειτούργησε μια χαρά. Στο εγγύς μέλλον, θα μας πεί πως κλείνοντας και άλλα νοσοκομεία, το σύστημα θα συνεχίσει ακόμα στο ίδιο επίπεδο. 


Στην συνέχεια ο Μπαλτάκος έκανε ένα ακραίο επικοινωνιακό ελιγμό, ονομάζοντας την τρόϊκα ως την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του τόπου μας....


Όλες μα όλες οι ανωτέρω προσπάθειες συντείνουν να βάλουν ένα ανάχωμα στις συζητήσεις περι εκλογών. Να πείσουν τους Βουλευτές να συνεχίσουν να στηρίζουν καταστροφικά μέτρα κατά του Λαού. Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ο Λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα. Υπάρχουν ήδη πολλά μέτρα που έχουν αναγγελθεί και δεν έχουμε ακόμα γνωρίσει την βία τους...Όπως οι κατασχέσεις σε μισθούς, συντάξεις, κατασχέσεις, ακίνητα...όπως τα νέα φορολογικά μέτρα που πέφτουν κατά ριπάς σε ένα Λαό που ήδη έχει ισοπεδωθεί. 


Μην σας πείθουν...Παρακαλάτε να γίνουν εκλογές εδώ και τώρα!!! Για να σταλούν στα σπίτια τους όσο περισσότεροι Βουλευτές της Συγκυβέρνησης το συντομότερο....Μήπως και αναδειχθούν νέες προσωπικότητες που να σέβονται τον Λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου