MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ λένε μυστικά γκάλοπ

Αναβρασμός επικρατεί στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα μετά τις τελευταίες πληροφορίες  που αποκαλύπτουν δημοσκοπήσεις οι οποίες  διενεργούνται για το κόμμα και θέτουν εκτός Βουλής την   πανίσχυρη,  μέχρι τρια χρόνια, κομματική παράταξη που κυβέρνησε την Ελλάδα  για  περισσότερα από είκοσι χρόνια.
 
Η πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Παπανδρέου να οδηγήσει τη χώρα στο μηχανισμό  στήριξης με την επιβολή των φρικτών μνημονίων και τα μέτρα-φωτιά  που έκαναν τους Ελληνες  τους  φτωχότερους στην Ευρώπη και η άστοχη  και θεατρική πολιτική που ακολουθεί ο διάδοχός του, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, είχαν ως αποτέλεσμα να βάλουν την ταφόπλακα στο παντοδύναμα ΠΑΣΟΚ.
 
Το ποσοστό που δίνουν οι  μυστικές δημοσκοπήσεις στο ΠΑΣΟΚ είναι μόλις 2,5%, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του BriefingNews  που προέρχονται μέσα από  πηγή της Χαριλάου Τρικούπη.

Εν τω μεταξύ, οι εργαζόμενοι στα γραφεία του κόμματος παραμένουν απλήρωτοι και ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους.

Πηγή : http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου