MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Rothschilds θέλουν την τράπεζα του Ιράν.


Θα μπορούσε η απόκτηση του ελέγχου της Κεντρικής Τράπεζας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν (CBI), να είναι ένας από τους κύριους λόγους που το Ιράν βρίσκεται στο στόχαστρο των δυτικών και ισραηλινών δυνάμεων;
 
Καθώς αυξάνει η ένταση για ένα αδιανόητο πόλεμο με το Ιράν, αξίζει να διερευνηθεί το τραπεζικό σύστημα του Ιράν, σε σχέση με της ΗΠΑ, της Βρετανίας και του Ισραήλ αντίστοιχα.
 
Μερικοί ερευνητές επισημαίνουν ότι το Ιράν είναι μία από τις τρεις μόνο χώρες που έχουν απομείνει στον κόσμο, του οποίου η κεντρική τράπεζα δεν είναι υπό τον έλεγχο των Rothschilds.  

Πριν την 9/11 συνολικά υπήρχαν επτά: το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Σουδάν, τη Λιβύη, την Κούβα, τη Βόρειο Κορέα και το Ιράν. Μέχρι το 2003, ωστόσο, το Αφγανιστάν και το Ιράκ το πήραν οι Rothschilds, και μέχρι το 2011, επίσης το Σουδάν και τη Λιβύη. Στη Λιβύη, η τράπεζα των Rothschilds ιδρύθηκε στη Βεγγάζη, ενώ η χώρα βρισκόταν ακόμη σε εμπόλεμη κατάσταση!.
 
Το Ισλάμ απαγορεύει την επιβολή τόκων, και αυτό, αποτελεί μείζον πρόβλημα για το τραπεζικό σύστημα των Rothschilds. Μέχρι πριν από μερικές εκατοντάδες χρόνια, η χρέωση τόκων, απαγορεύονταν επίσης και στον χριστιανικό κόσμο, και μάλιστα με τιμωρία σε θάνατο. Είχε θεωρηθεί πώς ήταν εκμετάλλευση και υποδούλωση.
 
Από το 1815 και μετά, οι Rothschilds ανέλαβαν τη Τράπεζα της Αγγλίας, και έχουν επεκτείνει τον έλεγχο των τραπεζών, σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η μέθοδός τους ήταν, να πάρουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της χώρας τεράστια δάνεια, τα οποία ποτέ δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν, και έτσι να περάσουν οι δυνάμεις του τραπεζικού τους τομέα, στο χρέος προς τους Rothschilds. Αν ένας ηγέτης αρνιόταν να δεχθεί τέτοιο δάνειο, εκδιωκόταν ή τον δολοφονούσαν. Και αν αυτό αποτύχαινε, μπορούσε να ακολουθήσει μια εισβολή, και να εγκατασταθεί μια τράπεζα των Rothschilds.
Οι Rothschilds, ασκούν ισχυρή επιρροή στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου. Μέσα από την επανάληψη, οι μάζες εξαπατούνται πιστεύοντας ιστορίες τρόμου σχετικά με τους κακούς. Οι Rothschilds έχουν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας, την Federal Reserve, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Επίσης, κατέχουν το μεγαλύτερο απόθεμα χρυσού στον κόσμο, καθώς και το London Gold Exchange, το οποίο καθορίζει την τιμή του χρυσού κάθε μέρα. Λέγεται ότι η οικογένεια κατέχει πάνω από το μισό πλούτο του πλανήτη, και εκτιμάται από την Credit Suisse να είναι 231 τρις εκατομμύρια δολάρια, που και ελέγχεται από Evelyn Rothschild, τον σημερινό επικεφαλή της οικογένειας.
 
Ανεξάρτητοι  ερευνητές ισχυρίζονται ότι το Ιράν δεν είναι μια πυρηνική απειλή, όπως ακριβώς ούτε και οι Ταλιμπάν, ο Σαντάμ Χουσεΐν του Ιράκ και ο Μουαμάρ Καντάφι της Λιβύης.
 
Ποια είναι λοιπόν ο πραγματικός λόγος;
Είναι τα τρισεκατομμύρια από τα κέρδη του πετρελαίου;
Τα τρισεκατομμύρια των κερδών του πολέμου;
Είναι για να χρεοκοπήσει η οικονομία των ΗΠΑ;
Να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Είναι για να καταστρέψουν τους εχθρούς του Ισραήλ;
Ή να καταστρέψει την ιρανική κεντρική τράπεζα, έτσι ώστε να μην μένει κανείς να αψηφά τα χρήματα των Rothschilds;
Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε λόγος από τους παραπάνω,
ή, ακόμη χειρότερα, θα μπορούσε να είναι όλοι μαζί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου