Από τις σημειώσεις του σκηνοθέτη.....
Τι γίνεται όταν η ανοησία έρθει σε επαφή με την τεχνητή νοημοσύνη;
Μια «τεχνητή ανοησία» ενδεχομένως;
Όπως ο πίθηκος στο παρακάτω video clip,
Έτσι και ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων, χρησιμοποιώντας ένα υπερσύγχρονο όπλο, κοιτάζει πανηγυρικά, σαν τον πίθηκο του video clip, εναντίον του Ελληνικού λαού.
Εισαγωγή :
Το Data-Mining ή αλλιώς Αλίευση / Εξόρυξη -Δεδομένων είναι ένα σύγχρονος τρόπος αξιοποίησης και επεξεργασίας των δεδομένων. Σου δίνει την δυνατότητα να βρεις τις κρυφές σχέσεις, που διέπουν μια πληθώρα διαφορετικών δεδομένων. Σου δίνει την δυνατότητα να συνδυάσεις τα μήλα και τα πορτοκάλια, και να καταλήξεις τελικά σε συμπεράσματα, για τα δεδομένα σου , που εξ αρχής δεν φαίνονται.
Θα μπορούσε π.χ. να βρει συμπεριφορές πελατών στις καταναλώσεις προϊόντων, ώστε μια εταιρία να βελτιστοποιήσει τις προσφορές της, προς αυτούς...
Ή να ορίσει την σειρά που θα βάλεις τα προϊόντα στα ράφια, ώστε να υποκινείς τους πελάτες για περισσότερες αγορές. Π.χ. το Data-Mining σου λέει : «το τάδε προϊόν , φεύγει μαζί με το δείνα και το αγοράζουν άντρες , ηλικίας 25-35 για τις κοπέλες τους». Άρα και ένα ακόμα γυναικείο δωράκι προοριζόμενο για αυτές τις ηλικίας και μικρής σχετικά αξίας , μπορεί να μπει ακριβώς δίπλα στο ράφι με τα προϊόντα αυτά.
Θα μπορούσε να βρει εσωτερικές δομές και σχέσεις σε δεδομένα διαφορετικού τύπου, και να προκύψουν συμπεράσματα, για βελτιστοποιήσεις σε διαδικασίες διαχείρισης.
Και άλλα τρομερά και πάρα πολλά πράγματα...
Για να το κάνει αυτό το Data-Mining, χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο, 2-3 συστατικά της Τεχνητής Νοημοσύνης...
Από τα πρώτα συστατικά του, είναι τα λεγόμενα νευρωνικά δίκτυα, τα οποία από μόνα τους είναι ένα εργαλείο για προγνώσεις , συσχετίσεις , κατηγοριοποιήσεις κλπ.
Είναι ένας εξομοιωτής του ανθρώπινου εγκεφάλου στην κυριολεξία. Αποτελούνται από τεχνητούς νευρώνες (ανάλογους του ανθρώπου) , και συνάψεις που τους συνδέουν , και έχουν την δυνατότητα να μαθαίνουν αυτά που τους διδάσκεις, σε ακριβώς ανάλογη διαδικασία με τον άνθρωπο. Έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία, στα δεδομένα που τους διδάσκεις , και να καταλάβουν την συμπεριφορά των δεδομένων σου.
Ένα άλλο συστατικό είναι οι γενετικοί αλγόριθμοι , που εξομοιώνουν τα χρωμοσώματα του ανθρώπου , προκειμένου να βρουν μέσα από μια «ευρετική» διαδικασία μια προσεγγιστικά καταλληλότερη λύση, σε ένα πρόβλημα βελτιστοποίησης, σε σύντομο χρόνο. Π.χ. να σου βρει τους συντελεστές μιας συνάρτησης ... ή τις παραμέτρους μιας εξομοίωσης ενός μοντέλου ... ή τους κανόνες σε ένα μοντέλο..., σε ένα οποιοδήποτε πρόβλημα...
Ένα άλλο συστατικό είναι το clustering , που βοηθάει στις ομαδοποιήσεις των διαφορετικών δεδομένων , σε ομάδες με κοινά χαρακτηριστικά. Π.χ. Ποιες είναι οι ομάδες τηλεφωνημάτων που κάνουν οι υπάλληλοι μιας εταιρίας, προς τον έξω κόσμο, με μέση ώρα αιχμής ανα ομάδα... κλπ
Και περνώ στο κυρίως θέμα :
Τώρα θα μου πείτε ....... γιατί μας τα λες όλα αυτά;
Μα γιατί πολύ απλά, φίλοι μου, όλα αυτά συνθέτουν ένα τρομερό εργαλείο , το Data-Mining...
και κάποιοι τύποι που περνιούνται για μάγκες και το παίζουν Θεοί, σαν τον Θεοχάρη, έχουν πάρει από κάτω τους μια ομάδα, με προγραμματιστάκια....
και τα εφαρμόζουν όλα αυτά στον Ελληνικό λαό, βλέποντας τον, σαν καταναλωτή....
Βρίσκοντας συμπεριφορές , συνδυάζοντας δεδομένα από παντού για κάθε πολίτη, φτιάχνουν το ψυχολογικό προφίλ (ναι μέχρι εκεί φτάνει, και πιο πέρα), και χτυπάν με χειρουργική ακρίβεια εκεί που γουστάρουν.
Π.χ. Λέει θα δώσουμε αυτό το επίδομα και κάνουν και καμπάνια, για να ακούει ο κόσμος, και να νομίζει ότι η κυβέρνηση δίνει κάποια χρήματα... όμως , πριν το έχουν «τρέξει» στα προγραμματάκια τους και ξέρουν ότι αυτό το επίδομα θα το πάρουν 1000 άτομα, από τα 1,300,000 των ανέργων , γιατί οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι έτσι ώστε να το πάρουν μόνο 1000 άτομα. Το ξέρουν από πριν. Εσύ ακούς π.χ. ότι ο ΟΑΕΔ μοιράζει επιδόματα, και σκέφτεσαι, «καλά δεν το παίρνω εγώ γιατί δεν πληρώ τα κριτήρια, αλλά θα παίρνουν κάποιοι άλλοι» .... αμ, δε!!!, είναι μια απάτη!
Βγαίνει μια καινούργια φορολογία για το οτιδήποτε. Ξέρουν από πριν τι θα έρθει στα ταμεία, ακόμα και το ποσοστό λάθους, είναι προϋπολογισμένο. Και επειδή είναι γιάπηδες, και μάλιστα Έλληνες του κιτσο-γλάμουρ, της goldman sachs του Ρόθτσιλτ και της Λαζογερμανίας, κάνουν και αυτό που έλεγε ο Μέρφι.
Μετρούν με μικρόμετρο,
σημαδεύουν με κιμωλία,
και κόβουν με τσεκούρι!!!!
Έχω, λοιπόν να τους μεταφέρω ένα μήνυμα.....
Τζάμπα μάγκες!!.... , λίγα είναι τα ψωμιά σας....
Δείτε τι έπαθε ο ελεύθερος σκοπευτής, που πυροβολούσε αθώο κόσμο και άοπλο στην Ουκρανία. (Δεν έχει σημασία που το καθεστώς, ήταν εναντίον του Ρόθτσιλτ, και του Σόρος)
Τα έβαλαν με αθώους πολίτες.... οπλισμένοι εναντίων άοπλων.
Ο Θεοχάρης/Θεομπαίχτης χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα εργαλεία* , στον απλό αθώο κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά, βλέποντας τον σαν καταναλωτή και όχι σαν πολίτη. Σε τι διαφέρει από τον ελεύθερο σκοπευτή του Κιέβου;
* Οι τεχνολογίες αυτές και αυτοί οι αλγόριθμοι χρησιμοποιούνται, σε πυραυλικά συστήματα, και σε Fire and Forget όπλα, σε έναν πύραυλο cruise π.χ. συμμετέχουν 3 εταιρίες με αντικείμενο Neuroscience.
Τώρα μοιάζει ή όχι σαν τον πίθηκο με το καλάσνικοβ ;
By John_k
Εύγε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ''Fly low,hit hard''
Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ τον πρόλαβε στην συλλογή πληροφοριών μάλλον όμως ξέχασε να υπολογίσει τα χαοτικά συστήματα...
ΑπάντησηΔιαγραφή