MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Του Χασάπη Πέτρου

Σε κανένα άλλο κράτος στον κόσμο δεν έχουν συμβεί πολύ λιγότερα δυσάρεστα γεγονότα, από όσα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και δεν έχουν συγκλονιστεί ή ανατραπεί οι αντίστοιχες άρχουσες ελίτ του κράτους αυτού.

Κλείνουμε ήδη δέκα χρόνια σε μνημόνια, με εκχωρημένη πλήρως κάθε εθνική μας κυριαρχία και δεν έχουν θιγεί κατ’ ελάχιστο οι οικονομικές και πολιτικές ελίτ της χώρας. Δηλαδή αυτές που είναι απόλυτα υπεύθυνες για τη χρεοκοπία της. Αντίθετα παραμένουν και κερδίζουν πολλά περισσότερα.

Χαμός στην Αυστραλία – Αλήτη φώναζαν τον Βαρεμένο – Του πετούσαν μπουκάλια

ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ Ο ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ) 

Ανεπιθύμητος στην Αυστραλία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος για την Συμφωνία των Πρεσπών – Οι Έλληνες του φώναζαν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία» ενώ τον γιουχάριζαν συνέχεια αποκαλώντας τον αλήτη και προδότες του ΣΥΡΙΖΑ. 

Όπως μεταδίδει η ομογενειακή εφημερίδα Νέος Κόσμος Από έντονες αποδοκιμασίες και σκληρή γλώσσα κατά του απεσταλμένου της ελληνικής κυβέρνησης, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Β’ αντιπροέδρου της ελληνικής Βουλής Γιώργου Βαρεμένου που βρίσκεται στην Μελβούρνη για να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, σημαδεύτηκε η μαζικότερη εκδήλωση της ομογένειας της Αυστραλίας. 

Σάββας Καλεντερίδης: Παίζονται πολλά και ο Ερντογάν χάνει την ψυχραιμία του

Ο κίνδυνος να χάσει τον δήμο της Αγκυρας, η οικονομική κρίση και τα σχέδια για νέο κόμμα κάνουν τον Ερντογάν να χάνει την ψυχραιμία του! 

Από τον
Σάββα Καλεντερίδη* 

Το τελευταίο διάστημα, ενώ έχουν προηγηθεί η επίσκεψη του Ελληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία και η συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο και έγιναν προσπάθειες, τουλάχιστον από ελληνικής πλευράς, για δημιουργία θετικού κλίματος στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, ο Ταγίπ Ερντογάν προβαίνει σε εξαιρετικά προσβλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας.