MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ήρθαν για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και θα μείνουν

Πρωτόγνωρες εικόνες: Χιλιάδες αμερικανικά τεθωρακισμένα πλημμυρίζουν την Αν. Ευρώπη 

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο el.gr, στην βόρεια Γερμανία έχουν αρχίσει να καταφθάνουν από την Παρασκευή τα πρώτα αμερικανικά τεθωρακισμένα και θωρακισμένα οχήματα που θα εξοπλίσουν την νέα μηχανοκίνητη δύναμη της Νέας Τάξης στην ανατολική Ευρώπη, η οποία θα βρεθεί απέναντι από την ρωσική υπερδύναμη. 

Το γεγονός αυτό δείχνει πως δεν απέχουμε πολύ από έναν μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο, τον τρίτο της σύγχρονης ιστορίας.

Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεταφορά τεράστιου αριθμού στρατιωτικού εξοπλισμού με αφορμή την πολεμική άσκηση με το χαρακτηριστικό όνομα «Ατλαντική αποφασιστικότητα – Atlantic Resolve». 

Συγκεκριμένα, χιλιάδες τανκς, στρατιωτικά τζιπ και φορτηγά μεταφέρονται στην Ανατολική Ευρώπη. 

Η ενδυνάμωση της ανατολικής δύναμης του ΝΑΤΟ γίνεται, ως γνωστόν, μέσω Γερμανίας. 

Δείτε βίντεο από το Μπρεμερχάφεν και βγάλτε συμπεράσματα, αν οδεύουμε σε παγκόσμιο πόλεμο ή όχι:




Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δηλώσεις του διοικητή Αμερικανικής Δύναμης στην Ευρώπη (EUCOM), Timothy Ray, η συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων αφορά την Ρωσία και την προστασία των μελών και των συμμάχων του ΝΑΤΟ. 


Την Δευτέρα έφθασαν ήδη τα πρώτα αμερικανικά τεθωρακισμένα στην Πολωνία, γεγονός που έχει γίνει πρώτο θέμα στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για την σύγκρουση που έπεται. 

Όπως σχολιάζεται στα δεκάδες ρεπορτάζ, πρόκειται για την μεγαλύτερη αποστολή αμερικανικών τεθωρακισμένων ταξιαρχιών από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου!


Συνολικά έχουν αποβιβαστεί στο Bremerhaven της Γερμανίας 2800 τάνκς, 4000 στρατιώτες και 2500 κοντέινερς στρατιωτικού υλικού που θα αναπτυχθούν στην Πολωνία και σε άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης. 

Πρόκειται για «πολιτική παραφροσύνη», εκτιμά ο καθηγητής Michel Chossudovsky του Κέντρου για την Έρευνα της Παγκοσμιοποίησης Global Research και αναρωτιέται εάν είναι πρόθεση του Ομπάμα να διεξάγει στρατιωτική επιχείρηση στα σύνορα της Ρωσίας πριν από την λήξη της προεδρικής θητείας του; 

Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε επικίνδυνα τετελεσμένα που ξεπερνούν κατά πολύ την συστηματική υπονόμευση της προεδρίας Τραμπ και διαμορφώνουν σκηνικό ανεξέλεγκτων καταστάσεων. 

Αν η διαμάχη γύρω από την λεγόμενη εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές αποτελεί πράγματι, όπως ισχυρίστηκε ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζέιμς Κλάππερ, «υπαρξιακή απειλή» για την ασφάλεια των ΗΠΑ, την απάντηση πρέπει να την δώσει ο Τραμπ και όχι ο Ομπάμα, διότι η απάντηση μπορεί να προκαλέσει μέχρι και παγκόσμιο πόλεμο!!!

Με τις τελευταίες αφίξεις αμερικανικών μάχιμων δυνάμεων στην Ευρώπη που εντάσσονται στην «Επιχείρηση Ατλαντικής Επίλυσης» («Operation Atlantic Resolve») η δύναμη των τανκς φθάνει τα 3600 και η όλη επιχείρηση υποστηρίζεται από τον γερμανικό στρατό που θα αναπτύξει δυνάμεις στις Βαλτικές χώρες 75 χρόνια μετά την συντριβή του Γ΄ Ράιχ. 

Τα σχόλια περισσεύουν!!! 

Πηγή : el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου