MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ν. Λυγερός: Στρατηγική Ανάλυση Σκοπιανού

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: 

"Ν. Λυγερός: Στρατηγική Ανάλυση Σκοπιανού". 

Maliotis Cultural Center, Boston 

Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2018


Ελληνοποιούν μαζικά 300.000 αλλοδαπούς - Αλλοιώνουν το εκλογικό σώμα: Eίναι το 4% των ψηφοφόρων!

Αλλοιώνει το εκλογικό σώμα η κυβέρνηση με μαζικές ελληνοποιήσεις περίπου 300.000 ψηφοφόρων - σε πρώτη φάση τουλάχιστον - που αντιστοιχούν στο 4% του εκλογικού σώματος.

Για τις αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας μίλησε ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας, Λάμπρο Μπαλτσιώτη.

Ο κ. Μπαλτσιώτης προανήγγειλε τις αλλαγές της απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας σε σχετική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν το υπουργείο Εσωτερικών και αντιπροσωπεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Ο κ. Μπαλτσίωτης τόνισε πως το επόμενο διάστημα θα κατατεθεί στη Βουλή δέσμη στοχευμένων μέτρων απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας «που εξορθολογίζουν το νομοθετικό πλαίσιο, ομογενοποιούν και επιταχύνουν τις διαδικασίες πολιτογράφησης, ενώ ταυτόχρονα, ενισχύουν τη διαφάνεια».

JUDGE DREDD. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ

Σιγά σιγά αναπτύσσεται ένα δίπολο παντού. Αυτό που οδηγεί προς παγκόσμια διακυβέρνηση και εκείνο που θέλει αυτόνομους λαούς – έθνη.

Το σύμφωνο για την ελεύθερη μετανάστευση, είναι η τελευταία πράξη της υλοποίησης του σχεδίου των παγκοσμιοποιητών που έρχεται να συμπληρώσει την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων και εμπορευμάτων. Είναι η δυνατότητα των ανθρώπων να μετακινούνται προς τις περιοχές που θα επιλέγει το παγκόσμιο κεφάλαιο να στήνει επιχειρήσεις.