MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Η οριστική κατάρρευση της Ελλάδας

Θεωρώ σωστό να προειδοποιήσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ότι, πρέπει να πάψουν πια να έχουν ψευδαισθήσεις. Να μην πιστεύουν πως η χώρα θα επανέλθει σε μία βιώσιμη πορεία ανάπτυξης, με τη ληστεία των μνημονίων.

Άποψη 

Η αξιότιμη κυρία πρωθυπουργός, αριστερή και κομμουνίστρια, είχε δηλώσει κάποτε πως «πήραμε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία». Μετά τις 20 Αυγούστου όμως, κατά τους ισχυρισμούς του συζύγου της, πήραν και την εξουσία, οπότε εκλείπει πια η δικαιολογία. Το θέμα τώρα είναι τι έκανε αφού πήρε την εξουσία, ενθυμούμενη τα εξής λόγια της από μία συνέντευξη που έδωσε:

Ida Magli: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε με σκοπό να καταστρέψει την Ευρώπη και να φέρει την Νέα Παγκόσμια Τάξη»

Η Ida Magli γεννήθηκε στη Ρώμη το 1925 και πέθανε πριν 2,5 χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2016 και υπήρξε ανθρωπολόγος, φιλόσοφος, συγγραφέας και ακαδημαϊκός.

Υπήρξε έντονα επικριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχοντας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό πολιτικά τον Μάριο Σαλβίνι, και κατέκρινε ιδιαίτερα την λεγόμενη «ευρωπαϊκή ενοποίηση», την «πολιτική ορθότητα» (την οποία ονόμαζε «την πιο ριζική μορφή πλύσης εγκεφάλου που οι κυβερνήτες επέβαλαν ποτέ στους υπηκόους τους») και το πολυπολιτισμικό μοντέλο κοινωνιών.

Η Δημοκρατία Μετατρέπεται σε Δικτατορία.

(Αναδημοσίευση Άρθρου του 2013)

Με ποιο τρόπο η Ευρωπαϊκή Ένωση ελέγχεται από τα εταιρικά συμφέροντα

Η Ε.Ε των Βρυξελλών παρουσιάζει τον εαυτό της σε όλο τον κόσμο, ως ένα λαμπρό παράδειγμα της δημοκρατίας του 21ου αιώνα. Ωστόσο στην πραγματικότητα, αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Στην αληθινή δημοκρατία όλη η εξουσία ανήκει στο λαό. Η αρχή του «διαχωρισμού των εξουσιών» ανάμεσα στα τρία επίπεδα διακυβέρνησης – Εκτελεστική, Νομοθετική και Δικαστική εξουσία – εισάγει ελέγχους και ισορροπίες, για την προστασία από τις καταχρήσεις. Αυτή η αρχή έχει γίνει παγκόσμια αποδεκτή, μετά από αγώνες της ανθρωπότητας, που κράτησαν χιλιάδες χρόνια.

Μπόρις Τζόνσον: «Η ΕΕ μοιάζει σε πολλά με ναζιστική αυτοκρατορία - Ηταν σχέδιο των Ναζί από το 1942»!

Ο Μπόρις Τζόνσον, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, βουλευτής των Συντηρητικών και πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και ηγέτης της πτέρυγας του BREXIT, παρομοίασε την ΕΕ με μια «ναζιστική αυτοκρατορία», αναφερόμενος στις αποκαλύψεις του ευρωβουλευτή του UKIP, Gerard Batten, ο οποίος παρουσίασε ντοκουμέντα πώς η ΕΕ είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο της ναζιστικής ηγεσίας της Γερμανίας από το 1942!

ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στις 4 Οκτωβρίου ο πρωταγωνιστής των μεγάλων συλλαλητηρίων "ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" του οποίου είμαι ιδρυτικό μέλος, διοργάνωσε εκδήλωση πολιτικής αφύπνισης στη Θεσσαλονίκη, στην οποί παραβρέθηκα και μίλησα.