MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, 9.9.2018

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη – Στις 9 Σεπτεμβρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την ώρα που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρεί την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους.

Είμαστε πολλοί. Είμαστε ενωμένοι. Είμαστε εδώ. Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Απαντάμε στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα: Η Μακεδονία είναι μία. Είναι Ελληνική. Και δεν ξεπουλιέται.

Το δηλητηριώδες φάρμακο του ΔΝΤ

Η προσφυγή οποιασδήποτε χώρας στο Ταμείο ή στην Τρόικα για δανεισμό, είναι συνώνυμη με την επισφράγιση της θανατικής καταδίκης της: με την κατάληξη της να είναι μία αιώνια εξαρτημένη χώρα, μία αποικία των δανειστών της, με τους Πολίτες της σκλάβους χρέους σε καθεστώς κυλιόμενης χρεοκοπίας.

«Το ΔΝΤ συμπεριφέρεται όπως ένας χειρουργός, ο οποίος ακρωτηριάζει το πόδι ενός ασθενούς του, απλά και μόνο επειδή διαπιστώνει μία μελανιά από ένα χτύπημα.