MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

50 ΔΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ESM ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΟΔΔΗΧ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ..

Σε μια χώρα που ζει και βιώνει το απόλυτο τραπεζικό και πολιτικό σκάνδαλο του αιώνα τέτοια θα βλέπουμε και θα αποκαλύπτουμε..Μια παρέα τραπεζιτών σε συνεργασία με μια συμμορία μιζαδόρων πολιτικών εντός και εκτός χώρας έχουν στίσει το μεγαλύτερο κόλπο εις βάρος ενός λαού και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.. 

Η γενοκτονία του ελληνικού Έθνους

Το τραγικό ανέκδοτο της ημέρας της δήθεν απελευθέρωσης από τα μνημόνια, το οποίο δικαιούται το πρώτο βραβείο κομματικής προπαγάνδας, είναι η ανάρτηση της κυβέρνησης – σύμφωνα με την οποία το δημόσιο χρέος μειώθηκε με τη συμφωνία του Ιουνίου κατά 50 δις €!

«Συντελείται η γενοκτονία του ελληνικού Έθνους. Δεν έχουν κλέψει οι δανειστές μόνο το οικονομικό μέλλον των Ελλήνων αλλά, επίσης, την εθνική τους κυριαρχία – αφού η Ελλάδα ευρίσκεται πλέον υπό την κατοχή της ΕΕ και του ΔΝΤ. Ο ελληνικός λαός προδόθηκε από τον Τσίπρα, αν και είχε την επιλογή να επαναστατήσει και να χρησιμοποιήσει τη βία για να ανατρέψει την κυβέρνηση που τον παρέδωσε στους διεθνείς τραπεζίτες. Αντί αυτού, οι Έλληνες δέχτηκαν τη δική τους καταστροφή και δεν έκαναν τίποτα. Ουσιαστικά, ο ελληνικός πληθυσμός διέπραξε μαζική αυτοκτονία” (P.C. Roberts με παρεμβάσεις, πηγή).

Η έξοδος από την ΕΕ

Η σύγκριση της Νορβηγίας με τη Σουηδία τεκμηριώνει ότι, η εξέλιξη μίας χώρας που δεν είναι μέλος της Ενωμένης Ευρώπης είναι πολύ καλύτερη για την πλειοψηφία των απλών ανθρώπων – χειρότερη όμως για τις μειοψηφικές ελίτ που έχουν κάθε λόγο να τάσσονται εναντίον.
 
Ανάλυση

Όταν αναφέρεται κανείς στα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για την έξοδο της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ, σχεδόν όλοι θεωρούν πως επρόκειτο για ένα μεγάλο λάθος – όπως ακριβώς στην περίπτωση της Ελλάδας πριν την πρωθυπουργική κυβίστηση, όπου υπερίσχυσε με ένα εντυπωσιακό 62% το «ΝΑΙ» που κατά πολλούς σήμαινε «ΟΧΙ» στην Ευρώπη (το σωστό ήταν ΟΧΙ στους γερμανικούς εκβιασμούς).