MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ο Ζ.Ζάεφ «ξεβρακώνει» Α.Τσίπρα: Πήραμε πρόσκληση στο ΝΑΤΟ ως «Μακεδονία» και όχι ως «Βόρεια Μακεδονία»

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες από την επονείδιστη συμφωνία των Πρεσπών με την οποία εκχωρείται η Μακεδονία στα Σκόπια και ο ίδιος ο Σκοπιανός πρωθυπουργός που την υπέγραψε την «ακυρώνει» ως προς το μόνο σκέλος που... υποχώρησε (λέμε τώρα) και αναφέρει ότι η «Μακεδονία» έλαβε πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ!

Ν. Λυγερός - Γεωστρατηγική και γεωοικονομική ανάλυση Συμφωνίας των Πρεσπών

Ν. Λυγερός - Γεωστρατηγική και γεωοικονομική ανάλυση Συμφωνίας των Πρεσπών

12/07/2018

Θέμα : Το Σκοπιανό

Handelsblatt: Η Ελλάδα παραμένει υπό στενή παρακολούθηση και μετά το τέλος του μνημονίου

Handelsblatt: :Η Ελλάδα παραμένει υπό στενή παρακολούθηση και μετά το τέλος του μνημονίου

Η Ελλάδα παραμένει υπό στενή παρακολούθηση και μετά το τέλος του προγράμματος βοήθειας, σημειώνει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Handelsblatt, υπογραμμίζοντας: «Μετά από οκτώ χρόνια εξάρτησης από τη δανειακή βοήθεια, οι Έλληνες θέλουν να γιορτάσουν σε πέντε εβδομάδες την ανεξαρτησία τους. Ωστόσο θα χρειαστεί ακόμη καιρός για να γίνει η χώρα πραγματικά ελεύθερη».

Η κατεδάφιση και ο διαμελισμός της Ελλάδας

Φαίνεται να επικρατεί ο ισχυρισμός πως σε μία χώρα των 10,75 εκ. Πολιτών, εκ των οποίων τα 2 εκ. είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων, δεν υπάρχει καμία ηγετική φυσιογνωμία – κάτι που εάν ήταν αλήθεια, τότε δίκαια θα κατέληγε η πατρίδα μας στα σκουπίδια της ιστορίας, αφού δεν θα διέθετε ούτε έναν ικανό να την οδηγήσει στην απελευθέρωση της από το γερμανικό οικονομικό ζυγό.

Ανάλυση 

Όλοι γνωρίζουμε πλέον τι συμβαίνει σήμερα στην πατρίδα μας. Ειδικότερα, η εξουσία έχει υπεξαιρεθεί δόλια από κάποια μεμονωμένα άτομα που δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν το κόμμα τους εν αγνοία του – επίσης να προβούν σε δεκάδες προεκλογικές δεσμεύσεις που δεν είχαν καμία πρόθεση να τηρήσουν και τελικά να δολοφονήσουν την τελευταία ελπίδα των Ελλήνων. Η συνεργασία τους δε με τους οικονομικούς κατακτητές της χώρας ήταν προγραμματισμένη από πολύ πριν – ενώ στη συνέχεια δρομολόγησαν τα ύπουλα πρωσικά σχέδια σχετικά με το ξεπούλημα της σκόπιμα απαξιωμένης δημόσιας περιουσίας, με την υφαρπαγή της ιδιωτικής μέσω των υπερβολικών φόρων, της πτώσης των εισοδημάτων, των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών, καθώς επίσης με την παράδοση εθνικής κυριαρχίας κατά το δοκούν.