MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Απλήρωτοι φόροι 550 εκατ. ευρώ τον Μάιο

Πριν καλά καλά αρχίσουν να τρέχουν οι προθεσμίες πληρωμής των φόρων εισοδήματος, τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία έκαναν νέο άλμα μισού δισεκατομμυρίου ευρώ τον Μάιο ενώ ο εισπρακτικός μηχανισμός συνεχίζει το μπαράζ κατασχέσεων.

Τα νεότερα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων δείχνουν ότι τον Μάιο, τα φρέσκα ληξιπρόθεσμα φορολογικά χρέη ανήλθαν σε 4,129 δισ. ευρώ έναντι 3,665 δισ. ευρώ τον Απρίλιο με αύξηση 554 εκατ. ευρώ.

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στον Π. Ιωάννου.

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στον Π. Ιωάννου. Sport news 90,1fm.

02/07/2018

Με θέμα : Ελλάδα, πΓΔΜ, Συμφωνία, Εξελίξεις

310 συνδικαλιστές υπέρ της συμφωνίας με τα Σκόπια

Στη συλλογή υπογραφών υπέρ της συμφωνίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της ΠΓΔΜ προχωρούν συνδικαλιστές και συνδικαλίστριες από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, με πρωτοβουλία της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Κίνησης (στηρίζεται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ).. 

Προτάσσουν ως μείζον τον απεγκλωβισμό από την μισαλλοδοξία και τους εκατέρωθεν εθνικισμούς. Δείτε τι γράφουν!

ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Φίλοι μου,
Τα συλλαλητήρια ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Αρχικά έγιναν δύο τεράστια συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και μετά σε 24 πόλεις της Ελλάδας ταυτόχρονα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα, με πρωτεργάτες τους αγωνιστές Όθωνα Ιακωβίδη και Μιχάλη Πατσίκα.

Όμως ο κ. Τσίπρας, όπως έπραξε και με το δημοψήφισμα του λαού που ψήφισε ΟΧΙ για το μνημόνιο, έτσι αγνόησε παντελώς και τα συλλαλητήρια του λαού που απαίτησε να μην εκχωρηθεί η ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Μακεδονίας σε ξένους.