MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Οι τραπεζίτες αρχίζουν και πανικοβάλλονται με τα κρυπτονομίσματα

Του Naeem Aslam

Η ατέρμονη συζήτηση γύρω από το Bitcoin αφορά το εάν αποτελεί ένα παγκόσμιο νόμισμα.

"Είναι όπως και ο ψηφιακός μετασχηματισμός στο σύνολό του", δήλωσε ο γνωστός επενδυτής Τιμ Ντράπερ, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι στο μέλλον τα κρυπτονομίσματα θα κυριαρχήσουν στο μέλλον, μιλώντας στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ Blockchain στο Σαν Φρανσίσκο. "Είναι απλά θέμα χρόνου: όσο περισσότερο φοβόμαστε τα tokens, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί - αλλά θα συμβεί. Μπορείτε να διαισθανθείτε τον πανικό των τραπεζιτών. Συγκεντρώνονται και λένε ότι δεν θα το αφήσουν να συμβεί, ότι θα προχωρήσουν σε αγωγές, θα προσπαθήσουν να εμπλέξουν τους φίλους τους στην κυβέρνηση. Τα πάντα καταλήγουν στο ίδιο πράγμα: Πρόκειται να κάνουν κάτι ή να αγοράσουν κάτι;".

Ο Ν. Λυγερός ισοπεδώνει και ξεφτιλίζει Κοτζιά-Τσίπρα: Αν μπορούσαν θα μας έβαζαν στα γκούλαγκ

Δείτε τι γράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος Μαθηματικός και στρατηγικός αναλυτής Νίκος Λυγερός

ΥπΕξ Προπαγάνδας

Αν υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν κατάλαβαν ότι ο ΥπΕξ ξέρει μόνο από προπαγάνδα, κάθε νέα δήλωσή του έρχεται να προβληματίζει και το ίδιο το ΥπΕξ, το οποίο πρέπει να διαφυλάττει τα εθνικά μας συμφέροντα και να εξηγήσει πόσο μεγάλο είναι το ιδεολογικό χάσμα.