MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Οργή κατά Α.Τσίπρα από Ελληνες και στο Λονδίνο: «Προδότη, πούλησες τη Μακεδονία»

Γράφει: Μελέτης Τριανταφύλλου 

Φραστική επίθεση οργισμένων Ελλήνων για την εκχώρηση της Μακεδονίας, δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

Μόλις ολοκλήρωσε την συνάντησή του με νέους Ελληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες που ζουν και δουλεύουν στο Λονδίνο, ένας εκ των συγκεντρωμένων Ελλήνων του φώναξε:

Μικης Θεοδωράκης: Να σταματήσει αυτός ο εθνικός εξευτελισμός

«Αυτό που ζούμε με μια κυβέρνηση του 20% που αποφασίζει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα για το παρόν και το μέλλον της χώρας δεν είναι απλώς τραγικό ούτε βέβαια και κωμικό αλλά κυρίως είναι εξευτελιστικό»

Σε νέα παρέμβαση για όσα συμβαίνουν στη χώρα προχώρησε ο Μίκης Θεοδωράκης καλώντας όσους Έλληνες που είναι είτε θέλουν να είναι ταγοί του Έθνους να ενεργοποιηθούν για να σταματήσει αυτός ο «εθνικός εξευτελισμός».

«Δεν καταλαβαίνουν τάχα όλοι ότι η οργή που κλείνει μέσα του ο Λαός μας είναι επικίνδυνη;» αναρωτιέται ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης.