MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ο Κοντομηνάς πούλησε τον Alpha της Κύπρου: Ποιοί είναι οι νέοι μέτοχοι του καναλιού

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία για τη συνολική αγορά των μετοχών της εταιρείας ALPHA TELEVISION CYPRUS LIMITED (τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου) και οι νέοι μετόχοι είναι οι: Γιώργος Θεοδότου, Χριστίνα Δημάδη Λοΐζου, Αιμίλιος Μίτσιγκας και Χριστόφορος Χριστοφόρου.

Το κανάλι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Alpha Ελλάδας, ως αποκλειστικός του συνεργάτης. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για τον τηλεθεατή δεν θα υπάρξει κάποια ουσιαστική αλλαγή. Στη μετοχική σύνθεση του καναλιού δεν συμμετείχε κανένας άλλος Κύπριος επιχειρηματίας ενώ πως ο Alpha θα συνεχίσει να στεγάζεται σε εγκαταστάσεις στα Λατσιά, τις οποίες θα ενοικιάζει, όπως γινόταν και με το προηγούμενο καθεστώς.

Η συμφωνία τελεί υπό την τελική έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.
Η εταιρεία ALPHA TELEVISION CYPRUS Ltd ανακοινώνει ότι με την υλοποίηση της συμφωνίας Επίτιμος Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας πρόκειται να διοριστεί ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς ενώ εκτελεστικός Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αντρέας Παπαέλληνας. Η τελική σύνθεση και τα μέλη του Διοικητικού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Στη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας παραμένει ο κ. Πέτρος Πέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου