MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

To μνημόνιο είναι η τιμωρία της Ελλάδος για το όνομα της Μακεδονίας

Πρέσβυς των ΗΠΑ: "Oι Έλληνες δεν έχουν καταλάβει τι θα τους συμβεί και να κάνουν μια ανάλυση του κόστους που θα έχει για την Ελλάδα η υλοποίηση της απειλής με βέτο".

Η επιμονή των ΗΠΑ του Σόρος και των Γερμανών (οι Γερμανοί είναι οι κύριοι χρηματοδότες των Σκοπίων) να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων εις βάρος της ιστορικής αλήθειας αλλά και εις βάρος της Ελλάδος γεννά εύλογα ερωτήματα τι θα γινόταν εάν δεν ήμασταν χώρα του ΝΑΤΟ δηλ. σύμμαχοι των ΗΠΑ. Εάν οι ΗΠΑ μεταχειρίζονται τοιουτοτρόπως τους συμμάχους τότε πως μεταχειρίζονται τους εχθρούς; Και τι εννοούμε. 

Μάθιου Νίμιτζ 

Επιμένουν εδώ και 20 χρόνια να βάζουν ως διαπραγματευτή τον αποτυχημένο Μάθιου Νίμιτζ που αναφανδόν τάσσεται υπέρ των θέσεων του γειτονικού κρατιδίου και δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Είναι δυνατόν, ο Μάθιου Νίμιτζ έμμισθος υπάλληλος της εταιρείας CDRSEE του Σόρος που υιοθετεί τις ανιστόρητες θέσεις περί Μακεδονικού έθνους, να είναι σταθερά ο ενδιάμεσος διαμεσολαβητής για την διμερή διαφωνία των δύο κρατών; 

Άρα δεν θέλουν λύση ή θέλουν μόνο λύση εις βάρος της ιστορικής αληθείας που γεννά αλυτρωτισμούς και εδαφικό κατακερματισμός της «σύμμαχης» χώρας του ΝΑΤΟ, της Ελλάδος. Διότι εάν ήθελα λύση για να μπούν τα Σκόπια στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ θα τους έδιναν ένα όνομα όπως Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία με όσες εθνότητες θέλουν μέσα. 

Ο Αμερικανός πρεσβευτής τάσσεται υπέρ των Σκοπίων με την χαρακτηριστική δήλωση: “Δεν έχουμε την δυνατότητα να αναγκάσουμε την μακεδονική κυβέρνηση, την κυβέρνηση μιας κυρίαρχης χώρας όπως η Μακεδονία, να αλλάξει το συνταγματικό της όνομα». Έτσι διαπραγματεύονται οι ΗΠΑ! 

Κατ΄ουσίαν δεν υπάρχει διαπραγματέυση αλλά αποφασίζουν και διατάζουν οι ΗΠΑ. 

Βέτο στο Βουκουρέστι 

Το 2008 με τον Κ. Καραμανλή δεν μπόρεσαν κάμψουν τις αντιστάσεις, χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του τέως πρωθυπουργού « Ήξερα μετά το Βουκουρέστι ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο στην κυβέρνηση πλέον … δεν θα μας αφήσουν στην κυβέρνηση. Έβλεπα την σφοδρότητα των αντιδράσεων από ΗΠΑ και Γερμανία. Έτσι κι έγινε». 

Το πώς αντέδρασαν οι ΗΠΑ και η Γερμανία καταγράφεται στο τηλεγράφημα που αποκάλυψαν τα Wikileaks του τότε Αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα Ντάνιελ Σπέκχαρντ, που προετοίμαζε την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή: Ξεκινούν οι απειλές του Αμερικανού Πρεσβευτή: 

«Δεν διαπιστώνουμε ενδείξεις ότι οι Έλληνες έχουν καταλάβει τι θα τους συμβεί και να κάνουν μια ανάλυση του κόστους που θα έχει για την Ελλάδα η υλοποίηση της απειλής με βέτο ούτε φαίνεται η Ελλάδα να έχει σκεφτεί το σενάριο για την ημέρα μετά.» 

Μνημόνιο 

Το σενάριο λοιπόν μετά την πτώση Καραμανλή είναι το μνημόνιο και 10 χρόνια οικονομική ύφεση. Οι ΗΠΑ έφεραν τον εκλεκτό τους με αμερικάνικη υπηκοότητα Γ. Παπανδρέου, χαλκεύει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ με το έλλειμα της χώρας και οδηγεί την χώρα στο Αμερικάνικο μηχανισμό στήριξης το ΔΝΤ. Το έλλειμα ήταν το μόνο πρόσχημα διότι η σχέση ΑΕΠ χρέους ήταν στο 120% όσο και άλλων χωρών. 

Έτσι, οι αγορές κλείνουν και το ΔΝΤ ακολουθώντας εν γνώσει του λάθος πρόγραμμα παραβιάζοντας το καταστατικό του ΔΝΤ, οδηγεί την χώρα στην φτωχοποίηση. Οι Γάλλοι και οι Γερμανοί σε συμφωνία με τους Αμερικανούς γλυτώνουν τις τράπεζές τους και μόλις έδιωξαν τα ελλ. ομόλογα τότε τα κουρεύουν με το PSI διότι σκοπός είναι να τιμωρηθεί μόνο η Ελλάδα. 

Ρίχνουν στην φυλακή το εμπόδιο της Χρυσής Αυγής και ανοίγει ο δρόμος για τον εθνομηδενιστή ΣΥΡΙΖΑ, τον χρηματοδοτούμενο από τον Σόρος. Έτσι και τώρα μετά από 10 χρόνια τιμωρία για το βέτο του 2008, επανέρχονται ακριβώς με τους ίδιους όρους και τα ίδια πρόσωπα σαν να μην πέρασε μία μέρα, και επιπροσθέτως να μας απειλούν με άτακτη χρεοκοπία και με πόλεμο με την Τουρκία. 

ΤΩΡΑ 

Η Ιδανική στιγμή, η μεγάλη ευκαιρία. Και ενώ όλα είναι συμφωνημένα, τα ΜΜΕ, ο πολιτικός κόσμος, η Εκκλησία για την μεγάλη ευκαιρία που περίμεναν 10 χρόνια οι ΗΠΑ οι Γερμανοί και ο Σόρος, όπως ακριβώς το 1974 με την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, που είχαν πιάσει τους πάντες για να μην πολεμήσουμε τους Τούρκους, ξαφνικά από του πουθενά εμφανίζεται ο κυρίαρχος λαός να διατρανώνει την αντίθεσή του στο στημένο παιχνίδι, και να τους χαλάει τα σχέδια. Ήταν κάτι που δεν το περίμεναν και τους κατέλαβε εξ απήνης. Έκαναν τα πάντα για να τον φιμώσουν να τον λοιδορήσουν και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Αλλά εις μάτην. Το ποτάμι δεν γύριζε πίσω και τα πρώτα ρήγματα στην συνωμοσία της εθνικής μειοδοσίας άρχισαν. 

Η πρώτη ανατροπή ήρθε από την ΝΔ που αναγκάστηκε να αφήσει τον κόσμο της να πάει στο συλλαλητήριο της Θες/νίκης, ενώ στην αρχή κατέκρινε το συλλαλητήριο 

Η δεύτερη ανατροπή ήρθε από τον Αρχιεπίσκοπο που αναγκάστηκε υπό το βάρος της πιέσεως του κόσμο και του κλήρου να ευλογήσει το συλλαλητήριο των Αθηνών ενώ είχε δαιμονοποιήσει το συλλαλητήριο της Θες/νίκης. 

Η τρίτη ανατροπή αναμένεται από την κυβέρνηση και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ειδάλλως θα έχουν να αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο τον κυρίαρχο λαό που τώρα διαδήλωσε ειρηνικά, διότι αύριο δεν ξέρουμε πως θα διαδηλώσει δεδομένου ότι έχει ενεργοποιηθεί το άρθρο 120 του Συντάγματος.
Η Ελλάδα επί ξηρού ακμής, σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί σύσσωμο το αμερικανόδουλο πολιτικό σκηνικό. Ένας λαός υπερήφανος, που παρά την οικονομική κρίση και την ψυχολογική κατάπτωση δεν απεμπολεί τα εθνικά του και ιστορικά του δίκαια. 

Εάν η κυβέρνηση δεν ακούσει την φωνή του κυρίαρχου λαού θα οδηγήσει την χώρα σε αιματοκύλισμα και θα είναι η δεύτερη φορά που η αριστερά οδηγεί την χώρα σε εθνικό διχασμό. 

Ας προσέξουν οι κυβερνώντες διότι δεν λογοδοτούν στην αμερικάνικη Πρεσβεία αλλά στον ελληνικό λαό. Μπορούν να ελιχθούν και να ρίξουν την διαφωνία στα Σκόπια όπως έκανε ο Καραμανλής. Μόνο που τώρα η τιμωρία μας θα είναι χρεοκοπία και πόλεμος με την Τουρκία. 

Άρα κατ΄ουσίαν το δίλημμα είναι προδοσία ή χρεοκοπία και πόλεμος; To 1974 ο Ιωαννίδης και η μετέπειτα Δεξιά επέλεξε προδοσία της Κύπρου αντί για πόλεμο με τους Τούρκους. Η Αριστερά σήμερα τι θα πράξει;


Thanks to Theo_k 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου