MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Δριμύ κατηγορώ: «Η κυβέρνηση σταματά την γέννηση παιδιών»

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Αντιμέτωπη με το «δριμύ κατηγορώ» των εκπροσώπων των τριτέκνων και πολυτέκνων της χώρας που χαρακτήρισαν «έγκλημα» το «ψαλίδι» στα επιδόματά τους, βρέθηκε η κυβέρνηση της Αριστεράς. 

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας, Αντώνης Ντιούδης, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «μίσος» εναντίον των τρίτεκνων μικρομεσαίων οικογενειών. 

«Είναι απαράδεκτο να αυξάνεται ο προϋπολογισμός των οικογενειακών επιδομάτων κι εμείς να δεχόμαστε μείωση. Μια μονότεκνη με εισόδημα 13.600 ευρώ θα πάρει αύξηση επιδόματος, μια δίτεκνη επίσης, ενώ μια τρίτεκνη θα υποστεί μείωση. Αυτό δεν είναι εξορθολογισμός είναι παραλογισμός. Αν αυτό λέγεται κοινωνική ευαισθησία τι να πω. Συγχαρητήρια!», σχολίασε ο κ. Ντιούδης. 

Ακόμη πιο σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Μανώλης Αχλαδιανάκης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδος, ο οποίος σε μία φορτισμένη τοποθέτηση, χαρακτήρισε «έγκλημα» την σχετική ρύθμιση, απευθύνοντας έκκληση στον ίδιο τον πρωθυπουργό να παρέμβει. 

«Συντελείται σήμερα ένα έγκλημα που δεν θα το δείτε. Μας τιμωρείτε ως κυβέρνηση με τη χειρότερη τιμωρία που υπήρχε ποτέ. Σήμερα παίρνετε μία απόφαση κατά της γέννησης των παιδιών και θα το βρείτε μπροστά σας», τόνισε χαρακτηριστικά, καλώντας τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταψηφίσουν τη ρύθμιση, που όπως υπογράμμισε θα είναι «μαχαιριά στο δημογραφικό». 

Εμείς δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά! Μας κάλυψαν οι πολύτεκνοι! 

Η κυβέρνηση κόβει τα λεφτά από αυτούς και τα δίνει σε επιδόματα «καθισιού», ενισχύοντας την ανεργία, η οποία αυξάνεται λόγω της «ανελέητης» φορολογίας που επιβάλλεται στις ελληνικές επιχειρήσεις. 

Μόνο όσοι κάνουν ένα ή καθόλου παιδιά επιτρέπεται να ζουν πλέον στην Ελλάδα. 

Αντίθετα, οι μετανάστες που κατακλύζουν την χώρα γεννούν και όπως «κυλούν» τα πράγματα, οι Έλληνες θα μειώνονται, ενώ οι μουσουλμάνοι θα αυξάνονται. 

Άλλωστε όπως παραδέχθηκε, η υπουργός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου: 

«Το δημογραφικό έχει άμεση σχέση με την ανεργία. Ποιος θέλει να κάνει παιδί αν δεν έχει δουλειά ή αν δεν πληρώνεται στην δουλειά του;». 

Τα σχόλια δικά σας!


Πηγή : el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου