MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Όλα ξεδιαλύνουν με αφορμή το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ για τους «καταναλώσιμους» ανθρώπους

Του Άρη Δημόπουλου

Τις τελευταίες ώρες λαμβάνουν χώρα γεγονότα και δηλώσεις από κορυφαίους πολιτικούς και οργανισμούς πάνω στον πλανήτη, που βλέποντάς τα κάποιος επί τους συνόλου, θα μπορέσει να διακρίνει τις αντιμαχόμενες πλευρές.

Αφορμή στάθηκαν οι αποφάσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τους μετανάστες στις ΗΠΑ, μιλώντας σε σκληρή αλλά αληθινή γλώσσα για τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ. Αυτό το...τόσο "τρομερό" που έκανε ήταν να θέσει για άλλη μία φορά σε πρώτο πλάνο την ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών, αποκλείοντας οποιεσδήποτε ορδές εξαθλιωμένων μεταναστών θέλουν να μπουν στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα ο Τραμπ διερωτήθηκε χθες γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έπρεπε να θέλουν να δέχονται μετανάστες από την Αϊτή ή κράτη της Αφρικής, που χαρακτήρισε «χώρες απόπατους», σύμφωνα με δύο πηγές ενήμερες για τα σχόλια που έγιναν στον Λευκό Οίκο.

Η τοποθέτηση αυτή δείχνει πως ο εκπρόσωπος της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ, δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει τον ηθικό, κοινωνικό και οικονομικό μαρασμό των ΗΠΑ, δεχόμενος τους μετανάστες από χώρες του τρίτου κόσμου, κάτι που θα έχει και τα ακόλουθα αποτελέσματα.

Μακριά από δήθεν δημοκρατικούς όρους και διπλωματίες, ο Τραμπ -όπως κάνει τα τελευταία χρόνια και ο Βλαντιμίρ Πούτιν- προτάσσει τα συμφέροντα πρωτίστως τους έθνους του, πηγαίνοντας κόντρα στην Νέα Τάξη Πραγμάτων που επιζητά την ολοκληρωτική αποδόμηση του Δυτικού Κόσμου.


Είτε το θέλει κανείς είτε όχι, η προς τα κάτω εξίσωση του βιοτικού επιπέδου στις χώρες που ανοίγουν τις πόρτες τους στις ορδές των "στοκ ανθρώπων" είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Το τελικό και συνάμα φρικτό στάδιο του σχεδίου αυτού είναι η ομογενοποίηση όλων των κοινωνιών, όλων των ανθρώπων, όλων των θρησκειών, όπου η έννοια "εθνική ταυτότητα" δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία.

Αυτοί που αντιδρούν με μανία μπροστά σε όλα αυτά γεγονότα είναι εκείνοι που εν γνώσει τους εξυπηρετούν το βρώμικο σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Ηνωμένα Έθνη και ομάδες αριστερών Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας «ρατσιστικές και απαράδεκτες» τις αποφάσεις Τραμπ. Είναι οι ίδιοι που δεν δίστασαν να βγάλουν και...τρελό τον Αμερικανό πρόεδρο (Δείτε ΕΔΩ).

Πρόκειται για ένα από τα πολλά παραδείγματα από τα γεγονότα που τρέχουν καθημερινά, που κάνει πολύ πιο εύκολη την "διάκριση" αυτών των δύο εκ διαμέτρου αντίθετων πόλεων εξουσίας στον πλανήτη.

Από τη μία το Έθνος, η διαφύλαξη της θρησκείας και οι αξίες της οικογένειας και από την άλλη ο οικουμενισμός, η (δήθεν) δημοκρατία και η ισότητα των πάντων. 

Στη μέση βέβαια -όπως πάντα- οι άνθρωποι, που κάθε άλλο παρά ενωμένοι είναι, ενάντια στον κοινό εχθρό.

Πηγή : http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου