MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Η ουτοπία της ειρηνικής λύσης

Έτσι όπως έχει δεθεί χειροπόδαρα η Ελλάδα από τις κυβερνήσεις της, το μέλλον της είναι σκοτεινό και προδιαγεγραμμένο – εκτός εάν αντιδράσουν κάποια στιγμή μαζικά οι Έλληνες, παύοντας να ελπίζουν σε θαύματα.

Άποψη

Η αιτία που υπερχρεώθηκε η Ελλάδα το 2009 είναι η πολιτική διαφθορά, η οποία δεν θα ήταν εφικτή εάν οι κυβερνήσεις της δεν είχαν διαφθείρει με τη σειρά τους τον κρατικό μηχανισμό – καθώς επίσης εάν δεν προσέφεραν στους Πολίτες υπερβολικές παροχές, όπως οι μη αναγκαίες προσλήψεις στο δημόσιο, οι μεγάλες ή/και πρόωρες συντάξεις, οι κομματικές εξυπηρετήσεις κοκ. Πρόκειται βέβαια για τη μισή αλήθεια, αφού συνέβαλλε τόσο η πολιτική της ΕΚΤ, όσο και της Γερμανίας – κάτι που όμως αφορά ολόκληρη την Ευρωζώνη (άρθρο).

Τόσες θυσίες για το τίποτα!

Του Κωνσταντίνου Μαριόλη

Μετά από επτά χρόνια μνημονίων και «μεταρρυθμίσεων», θα περίμενε κανείς η Ελλάδα να είναι η πιο «ελεύθερη» οικονομία στον κόσμο. Από τη στιγμή που οι κακοί δανειστές μας επέβαλλαν πολιτικές που προωθούν την απελευθέρωση των αγορών και στην ουσία εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ανά τον κόσμο επενδυτικών κεφαλαίων, η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει γίνει κάτι σαν τη... Σιγκαπούρη. 

TO RUSSIA TODAY ΒΑΖΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ! ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ…

Άρθρο φωτιά αποκαλύπτει την αλήθεια την οποία βλέπουμε, αλλά κάνουν τα πάντα να μας κρατήσουν μακριά… 

Ο αρθρογράφος Νιλ Κλαρκ περιγράφει ωμά την αλήθεια, των δημοψηφισμάτων και των δήθεν αλλαγών εκθέτοντας όλη την πολιτική απάτη! Από την Ελλάδα μέχρι την άλλη άκρη του πλανήτη. Απαγορευμένο άρθρο για τα συμβατικά ΜΜΕ 

«Εάν η ψήφος άλλαζε τίποτα, θα την καταργούσαν. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο ρηχό, αλλά ας εξετάσουμε αυτά τα πρόσφατα γεγονότα. 

ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

Αποσχιστικές τάσεις, εθνικισμός, ναζισμός, διάφορα Exit και φυσικά άγρια λιτότητα για τα μικρομεσαία στρώματα υπέρ των ελίτ, είναι τα αποτελέσματα που προκαλεί το σημερινό ευρωπαϊκό μόρφωμα.

Δύο λύσεις υπάρχουν:

1) Είτε θα προχωρήσουμε σε πλήρη δημοκρατική και οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης με όλους και το εννοώ όλους τους πολίτες της ίσους