MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018...

Όσο ο ελληνικός λαός φοβάται και δεν αντιδρά τόσο και η παραδειγματική τιμωρία του θα συνεχίζεται στο διηνεκές.

Προχθές, ο πολύς κ. Βίζερ δεν απέκλεισε επιπλέον μέτρα για το 2019 και το 2020!!!

Προσωπικά δεν ανέχομαι το παραμικρό πέρα από τον Αύγουστο του 2018...

Οι αστυνομικοί αρνούνται να συμβάλουν σε (άλλους) πλειστηριασμούς

Παρότι εδώ και έναν χρόνο η αστυνομία συμβάλει κανονικά στη διενέργεια πλειστηριασμών και μόλις μία ημέρα μετά τη σύλληψη δεκαεννέα πολιτών-μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στο Άργος, η Πανελλήνια Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) υποστηρίζει πως «συντάσσεται με όσους διαμαρτύρονται στους άδικους πλειστηριασμούς». Παράλληλα, οι αστυνομικοί υπάλληλοι καλούν την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία της περιουσίας των πολιτών και διαμηνύει να μην χρησιμοποιηθούν οι αστυνομικοί για την εφαρμογή μιας πολιτικής «που θα πετά στο δρόμο ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης».

Η αντίστροφη μέτρηση επιταχύνεται

Με την οικονομία του πλανήτη εκτός ελέγχου, με το δυτικό σύστημα του χρέους να παραπαίει, καθώς επίσης με το δολάριο να κινδυνεύει, ο πόλεμος των Η.Π.Α. εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας μέσω της Βόρειας Κορέας είναι πιθανότερος από ποτέ.

«Εάν συνενώσουν πολλές χώρες τις δυνάμεις τους, όπως η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν, αρνούμενες να πληρώνουν πλέον φόρο προστασίας και υποτέλειας, τότε η αμερικανική αυτοκρατορία θα καταρρεύσει – μαζί με τη στρατιωτική της πτέρυγα» (πηγή).

Ο Γιάννης Μήτσιος συζητά με τη Φωτεινή Μαστρογιάννη για τις διεθνείς εξελίξεις

Ο Γιάννης Μήτσιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γρεβενά. Είναι πολιτικός επιστήμων- διεθνολόγος με μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστώνης στις διεθνείς σχέσεις και συγκριτική πολιτική. Είναι επίσης συγγραφέας των βιβλίων: «Ελληνικοί και διεθνείς προβληματισμοί στην εποχή της παγκοσμιοποίησης» και «Το στοίχημα της Αναγέννησης, το διεθνές περιβάλλον, η Ευρώπη και το μέλλον της Ελλάδας». Αναλύσεις και άρθρα του δημοσιεύονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της «Ελεύθερης Πατρίδας»