MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΖΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΖΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ 

"..Tα μνημόνια όλα είναι αντίθετα και με το Σύνταγμα της Ελλάδας και με τις Συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με το Διεθνές Δίκαιο, επομένως είναι άκυρα, άλλα δεν Θέλουν να το ξέρει ο κόσμος.." , ".. έχουμε (κατ επανάληψη) κατάλυση του συντάγματος, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, υποδούλωση της χωράς, έχουμε καταντήσει μία αποικία χρέους.." Γεώργιος Ι. Κασιμάτης νομικός, πολιτειολόγος και πανεπιστημιακός, καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών και διευθυντής του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Α. Παπανδρέου.

"... δε έμεινε διάταξη από τις 120 του Συντάγματος που δε έχει παραβιαστεί από τις μνημονικές κυβερνήσεις έως σήμερα ...", ειπώθηκε στις 11-2-2017, ".. σήμερα έχουμε γερμανική κατοχή .. πολυεθνική κατοχή ..", ειπώθηκε στις 25-2-2017, Βασίλειος Νικόπουλος Επίτιμος Πρόεδρος Αρείου Πάγου

42+ έτη (από το 1974 και μετά - μεταπολίτευση) έχουμε πήξει στα σκάνδαλα όπου παραγράφονται, αποσιωπούνται, έχουν ασυλία, εγκληματική ατιμωρησία. Διότι δεν υπάρχει απάτη εκατομμυρίων που μπορεί να γίνει χωρίς πολιτική, δικαστική, δημοσιογραφική και τραπεζική συγκάλυψη.

Συμπεριλαμβανομένου και του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Υπάρχουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη μηνύσεις, αγωγές κλπ για Εσχάτη Προδοσία από το 2009+ , δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά του που βρίσκονται αυτές οι μηνύσεις .. (42+ ετών σκάνδαλα και εσχάτη προδοσία σχετίζονται)

Η χώρα έφτασε ως εδώ λόγω μη τήρησης του Συντάγματος από τους Δημοσίους Υπαλλήλους το ελάχιστο.

Η σιωπή σου λογίζεται ως παράβαση καθήκοντος, συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια και σε ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ πέρα των υπολοίπων.

Η έσχατη προδοσία δεν παραγράφεται, δεν καλύπτεται από πολίτικη ασυλία, είναι διαρκές έγκλημα, άρα διαρκές αυτοφόρω και επισύρει την έσχατη των ποινών που ισχύει κανονικότατα !

Κύριοι Εισαγγελείς εν μέσω Κατοχής, κατ επανάληψης κατάλυσης του Συντάγματος από πολιτικούς, δικαστικούς, λοιπούς δημοσίους υπάλληλους όλων των βαθμίδων, δημοσιογράφους και τραπεζικούς (το ελάχιστο) έχετε ύψιστη υποχρέωση τώρα και σε βαθμό κατεπείγοντος να ασχοληθείτε όλοι σας αυτεπάγγελτα με την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ που προέκυψαν και σχετίζονται. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ούτε παραγραφή δεν υφίσταται σε κανένα σκάνδαλο των τελευταίων 42+ τουλάχιστον ετών, σχετίζονται μεταξύ τους και με την εσχάτη προδοσία (τα ίδια πρόσωπα οπού ειναι κατηγορούμενα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ άμεσα ή εμμεσα σε σκάνδαλα, ή και συγκάλυψη , ή και αποσιώπηση , ή και ασυλία σκανδάλων). Οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί ειναι γεμάτοι, εν μέσω κατοχής και έρευνας για ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ .. δεν υπάρχει καμια ασυλία, καμια παραγραφή και δε επιτρέπεται καμια εξαίρεση ούτε στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΟΥΤΕ στους ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ούτε στους δημοσιογραφους, ούτε στους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !

Αναδημοσιευστε προ ενημέρωση όλων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου