MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΝΤ: Η Ελλάδα είναι πλέον μια «μη βιώσιμη» χώρα!


Η Ελλάδα δεν θεωρείται σήμερα μόνο «αποτυχημένο κράτος (failed state) αλλά όπως προκύπτει από την έκθεση συμπερασμάτων του ΔΝΤ που ανακοινώθηκε χθες, αποτελεί πλέον μια «μη βιώσιμη χώρα»!

Ρωτάμε επομένως: Ούτε αυτές οι ομολογίες είναι επαρκείς για να αφυπνιστεί επιτέλους η Ελληνική δικαιοσύνη και να αρχίσει η απαγγελία κατηγοριών;

Η πιο πνιγηρή εκτίμηση του Ταμείου που έρχεται να ενισχύσει την παραπάνω διαπίστωση είναι ότι η ανεργία στην Ελλάδα δεν πρόκειται να πέσει σε μονοψήφιο ποσοστό πριν τα μέσα του αιώνα αν δεν γίνουν νέες παρεμβάσεις…

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ… ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί η συνάντηση του Τούρκου προέδρου, Ταιγίπ Ερντογάν στην Νέα Υόρκη με τον γνωστό Αμερικανό διπλωμάτη, Χένρυ Κίσινγκερ και με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ρότστιλντ, τον James Rotschild, η οποία μάλιστα έγινε κεκλεισμένων των θυρών και μετά την συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό. 

Η Ελλάδα δεν διαθέτει, δυστυχώς (ούτε) σοβαρή ελίτ.

Του Μάνου Οικονομίδη 

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα δυσκολευτεί αφόρητα να μην υποκύψει στον σκανδαλισμό της απόλυτης απαξίωσης της τρέχουσας εθνικής ηγεσίας του τόπου, αναφορικά με τις ευθύνες της για μια κρίση διαρκή, βαθιά, σύνθετη και πολυεπίπεδη. 

Μια κρίση που, εκτός από το αυθόρμητο χαμόγελο των Ελλήνων, αφαιρεί από την κοινωνία μας το δικαίωμα της προσδοκίας ενός καλύτερου μέλλοντος. Το δικαίωμα στο όνειρο, αυτό που… κάποτε λέγαμε ότι δεν φορολογείται.

ΟΟΣΑ: Μόνο στην Ελλάδα αυξήθηκαν οι φόροι.

Τη στιγμή που το 2015 πολλές χώρες έκαναν στροφή προς τη μείωση της φορολογίας για να ενισχύσουν την ανάπτυξη, η Ελλάδα κινείται προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα, η οποία αύξησε το ΦΠΑ και για τα κέρδη των επιχειρήσεων, από 26 σε 29%. 

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Είναι σε όλους γνωστό ότι στις ημέρες μας η οικογένεια Rothschild’s ελέγχει όλο το Παγκόσμιο τραπεζικό Σύστημα καθώς επίσης, όλη την Παγκόσμια ενέργεια, όπως τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, με τις εγκαταστάσεις τους και τα διυλιστήρια σε όλη τη Γη. Ελέγχοντας ταυτόχρονα και την διακίνηση των προϊόντων με τα δεξαμενόπλοια, όπως και την εκμετάλλευση τους.