MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκη του SPD και προβάδισμα του AfD έναντι της CDU.

Σοκ για τους Χριστιανοδημοκράτες στο Μεκλεμβούργο-Πομερανία, την εκλογική περιφέρεια της Άγκελα Μέρκελ. Σύμφωνα με τα exit poll το ξενοφοβικό AfD αναδείχθηκε δεύτερη δύναμη με 21%, αφήνοντας πίσω την CDU που έλαβε 19%. 

Πρώτη δύναμη παραμένουν οι Σοσιαλδημοκράτες. Σύμφωνα με τα exit poll της δημόσιας τηλεόρασης το SPD του νυν πρωθυπουργού του κρατιδίου Έρβιν Ζέλερινγκ λαμβάνει 30,2% έως 30,4% των ψήφων, χάνοντας πέντε περίπου ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2011.

ΚΑΖΑΚΗΣ : Η μοιρασιά του Αλ Καπόνε

Τελείωσε το θρίλερ των τηλεοπτικών αδειών με διαδικασία που δίκαια θα κατέτασσε την κυβέρνηση και τους συμμετέχοντες στην κατηγορία του συνδικάτου του εγκλήματος. Η κυβέρνηση Τσίπρα όρισε αυθαίρετα ότι η «πίτα» της τηλεοπτικής αγοράς θα μοιραστεί στα 4. Γιατί στα 4; Διότι έτσι επιβάλλουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και ο ξένος παράγοντας.

Κατόπιν επινοήθηκε μια διαδικασία εντελώς πρωτοφανής για τα παγκόσμια δεδομένα. Κεκλεισμένων των θυρών (ζήτω η διαφάνεια!) έγινε πλειοδοσία για τις 4 τηλεοπτικές άδειες. Τύφλα να ‘χουν οι μυστικές εταιρείες και το κονκλάβιο που επιλέγει τον Πάπα.

Δραματικά τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία: Έρχονται χιλιάδες λουκέτα και μειώσεις μισθών

ΕΡΕΥΝΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΓΣΕΒΕΕ ΑΠΟ ΤΗ MARC

Δραματικά τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία: Έρχονται χιλιάδες λουκέτα και μειώσεις μισθών. Στα 235 δισ. ευρώ εκτινάχθηκαν οι απλήρωτοι φόροι, τα χρέη στα Ταμεία, τα «κόκκινα» δάνεια και οι οφειλές σε ΔΕΚΟ.

Οπως αποκαλύπτει έρευνα της Marc για την ΓΣΕΒΕΕ και δημοσιεύει εφημερίδα τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία προκαλούν πραγματικό σοκ.