MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Η αμερικανική απειλή

Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στις Η.Π.Α. θυμίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, την οποία ακολούθησε ο Μεσαίωνας – ειδικά όσον αφορά το δολάριο που όταν χάσει την παγκόσμια ηγεμονία του, θα προκληθεί κραχ και χάος.

«Ο καθένας, ο οποίος έχει ασχοληθεί σοβαρά με την Ιστορία, αντιλαμβάνεται πόσο «απόκοσμοι» μεν, αλλά τεκμηριωμένοι παραλληλισμοί υπάρχουν, μεταξύ της πτώσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τον 4ο αιώνα μετά Χριστού και της προβλεπόμενης κατάρρευσης της παγκόσμιας αμερικανικής ηγεμονίας – μίας χώρας που πλέον οι αποφάσεις, σχετικά με το ποιός θα εκλεγεί στις ανώτατες πολιτικές Αρχές, λαμβάνονται σχεδόν αποκλειστικά από τους πρωταγωνιστές των χρηματαγορών, καθώς επίσης από τα οικονομικά τους συμφέροντα. 

Νίκος Λυγερός «Αποδυνάμωση & διαμελισμός της Τουρκίας»

Ο Νίκος Λυγερός στον Σπορnews 90,1 στην εκπομπή 

»ακροβάτες του ονείρου» 

με τον κύριο Πέτρο Ιωάννου 6.8.2016

Διαδίκτυο: sportnews901.gr 

Πηγή βίντεο/κανάλι: Πέτρος Ιωάννου

Xώρες με μη βιώσιμο χρέος που επέλεξαν τη χρεοκοπία, κατέληξαν σε οικονομικό θαύμα!

Mελέτη διάσημων οικονομολόγων καταρρίπτει μύθους και την τρομοκρατία των πιστωτών!

Ο κίνδυνος της χρεοκοπίας που τρομάζει τις αγορές και θέτει την Ελλάδα ξανά στο στόχαστρο δεν είναι απαραίτητα τόσο απευκταία κατάσταση για τις χώρες που καταλήγουν στο «κόκκινο». Αυτό επιβεβαιώνει σχετική μελέτη δύο επιφανών οικονομολόγων της Carmen M. Reinhart και του Christoph Trebesch, μελέτη που γίνεται ιδιαίτερα επίκαιρη στις μέρες μας και πρώτα απ' όλα για την Ελλάδα και γι' αυτό την υπενθυμίζουμε.

Όπως ανέφερε και η Deutsche Welle όταν παρουσίαζε τη νέα αυτή επιστημονική μελέτη, οι επερχόμενες γενιές δεν χάνονται από προσώπου γης, όταν μια χώρα έχει περάσει από τη στενωπό της χρεοκοπίας. Το αντίθετο!

Νάιτζελ Φάρατζ: «Η “αυτοκρατορία” της ΝΤΠ είναι ζαλισμένη - Το κατεστημένο χάνει τον έλεγχο των μαζών»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

«Η αυτοκρατορία είναι ακόμη ζαλισμένη από το BREXIT» εξηγεί ο Βρετανός πολιτικός Nigel Farage μιλώντας στον διευθυντή του info wars Alex Jones στο πλαίσιο της παρουσίας του πρώτου στις ΗΠΑ xόπου έδωσε μια συγκλονιστική ομιλία σε συγκέντρωση υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ.