MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Αντιπρόεδρος του AfD: Η Μέρκελ είναι ένας δικτάτορας.

Ο αντιπρόεδρος του αντιμεταναστευτικού και ξενοφοβικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) αποκάλεσε την Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ “δικτάτορα” που θέλει “να αντικαταστήσει τους πολίτες της Γερμανίας” με πρόσφυγες και μετανάστες, έγραψε την Κυριακή (5/6) μια εφημερίδα. 

Ο Γκάουλαντ κατηγόρησε την καγκελάριο, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης σε μια μικρή πόλη κοντά στο Βερολίνο, ότι αλλάζει δραματικά την όψη της χώρας με την άκρως ευέλικτη πολιτική ασύλου που ακολουθεί, σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Ποιοι είναι οι τσάμηδες; Aπαντήσεις που αποκαλύπτουν τα πάντα!

Ποιοι είναι αυτοί οι τσάμηδες που έκαναν διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά στα Τίρανα; 

Αποδεδειγμένα ανθέλληνες,πιστοί συνεργάτες των Ιταλών φασιστών και των Γερμανών ναζί ,καταδικασμένοι ως εγκληματίες πολέμου σε αναλογία ένας στους δέκα!!! 

Αυτοί έχουν το θράσος να… διαμαρτύρονται! 

Όλη η αλήθεια σ΄ ένα εξαιρετικό κείμενο του κ.Κωνσταντίνου Χολέβα, πολιτικού επιστήμονα:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Στην ετήσια εκδήλωση των μελών της περιβόητης Λέσχης Bilderberg θα παραβρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 - 12 Ιουνίου στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο κρατίδιο της Σαξωνίας και μεταξύ των 130 συμμετεχόντων από είκοσι χώρες...

συγκαταλέγονται οι Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (Υπουργός Οικονομικών Γερμανίας), Κριστίν Λαγκάρντ (Γενική Διευθύντρια ΔΝΤ) και Μπενουά Κερέ (μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής ΚεντρικήςΤράπεζας). 

Μέθοδοι προπαγάνδας και υπονόμευσης

Ο Yuri Bezmenov (alias Tomas Schuman), ένας πρώην σοβιετικός υπονομευτής της KGB, εξηγεί λεπτομερώς τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η KGB για να υπονομεύσει και να καταλάβει στρατιωτικά χώρες – στόχους σε μια διάλεξη του στο Los Angeles το 1983.

Yuri Bezmenov ήταν προπαγανδιστής της KGB στον οποίο ανατέθηκε αποστολή στην Ινδία, η οποία παραδόθηκε στους δυτικούς το 1970. 

Το μήνυμα στον Ταγίπ Ερντογάν: “Η Τουρκία δε έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο”…

Σφοδρή επίθεση στη Γερμανία, με αφορμή το ψήφισμα για την αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας εξαπέλυσε και πάλι ο «πολύς» Ερντογάν που κάποιοι του επιτρέπουν ακόμα να μιλά.

Μιλώντας ενώπιον μεγάλου πλήθους Τούρκων στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν κάλεσε τη Γερμανία να «λογοδοτήσει» για την σφαγή 100.000 Αφρικανών στη Ναμίμπια τον 19ο αιώνα και για το Ολοκαύτωμα.

Φινλανδοί: Το ευρώ φταίει για την οικονομική μας μιζέρια

Στο ευρώ ρίχνουν τις ευθύνες για την οικονομική μιζέρια στη χώρα οι Φινλανδοί.Η άλλοτε υποδειγματική σκανδιναβική χώρα έχασε επισήμως την άριστη βαθμολογία ΑΑΑ και από τον τρίτο μεγάλο οίκο αξιολόγησης, τον Moody΄s. Προ διετίας την είχε υποβαθμίσει η Standard & Poor’s, ενώ τον περασμένο Μάρτιο η Fitch.

Ετσι η Φινλανδία δεν ανήκει πλέον στην ομάδα των χωρών της ευρωζώνης με την άριστη βαθμολογία ΑΑΑ. Όπως στην Γαλλία ή την Ισπανία, έτσι και στη Φινλανδία, οι πολίτες καταλογίζουν την οικονομική μιζέρια στο ευρώ.