MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Αναπόφευκτη μια ρωσοτουρκική σύγκρουση: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν «κήρυξε» τον πόλεμο στην Ρωσία! – Δηλώσεις Β.Πούτιν

Το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει τι συμφωνήθηκε στην Ισλαμική Σύνοδο Τουρκίας-Σ.Αραβίας και γιατί ένας ρωσοτουρκικός πόλεμος είναι αναπόφευκτος και πιο κοντά από ποτέ καθώς η Τουρκία με συγκεκριμένες ενέργειες κήρυξε ουσιαστικά τον πόλεμο στην Ρωσία.

Η 13η Ισλαμική Σύνοδος με την ονομασία «Ενότητα και αλληλεγγύη για την Δικαιοσύνη και την Ειρήνη» που διοργάνωσε η Οργάνωση Ισλαμικής Συνεργασίας (IOC) έγινε στις 10-15 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη. 


ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ ! ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ, Συγκοινωνίες, ΟΑΚΑ μεταβιβάζονται στο νέο Υπερταμείο

Ολη η κινητή και ακίνητη περιουσία του ελληνικού Δημοσίου, πλην των αρχαιολογικών χώρων και των αιγιαλών, θα μεταβιβαστεί στο νέο Υπερταμείο το οποίο μάλιστα έχει διάρκεια ζωής… 99 χρόνια. 

Σύμφωνα με το πρώτο παράρτημα για τα περιουσιακά στοιχεία που θα μπουν άμεσα στη νέα Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών, πρόκειται για τις εξής εταιρείες: