MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Οι Αμερικανοί μας ζητούν να αποσύρουμε τα πολεμικά μας πλοία από το Αιγαίο και να βγάλουμε τον σκασμό απέναντι στις τουρκικές διεκδικήσεις.

Απίστευτη παρέμβαση του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα,στο ελληνικό υπέξ. Απελάστε τον τώρα από την χώρα και διακόψτε τις διπλωματικές σχέσεις με τον νταβατζή των Τούρκων!!!

Σε σημείο μηδέν η άμυνα του Αιγαίου και η όποια εθνική μας στρατηγική. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Αντιστρατήγου ε.α Κώστα Λουκόπουλου, που δημοσιεύει το liberal.gr, την προηγούμενη εβδομάδα ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα David Pearce (βλ.φώτο), επισκέφτηκε τον ΓΓ του υπέξ κ.Δημήτρη Παρασκευόπουλο και του διάβασε τελεσίγραφο, με το οποίο οι ΗΠΑ, ζητούν από την Ελλάδα να αποσύρει τα εθνικά της πλοία από την νατοική δύναμη στο Αιγαίο και να ασχοληθούν με άλλα καθήκοντα στην Μαύρη θάλασσα απέναντι από την Ορθόδοξη Ρωσία !!! 

Καταργούνται οι εθνικοί στρατοί με άκρως απόρρητο σχέδιο του Βερολίνου που επιθυμεί να «ελέγξει» στρατιωτικά την Ευρώπη

Ότι δεν κατάφεραν με τις ‘‘σιδερόφρακτες‘’ στρατιές‘ της Βέρμαχτ πριν 75 χρόνια, θέλουν να επιτύχουν με την οικονομική κρίση οι Γερμανοί στους ευρωαπικούς λαούς μέσω του ευρωπαϊκού στρατού. 

Μιλάμε για το σχετικό σχέδιο δημιουργίας Ευρωπαϊκού Στρατού, το οποίο κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό έως τις 23 Ιουνίου ( βρετανικό δημοψήφισμα ) από το Βερολίνο, αναφέρουν Βρετανικές έγκυρες πηγές των μυστικών υπηρεσιών. 

ΗΠΑ: “Get Trump!” Ο απίστευτος πόλεμος κατά του Ντόναλντ Τραμπ

του Richard Wolstencroft (AltRight) / ΚΟ 

Πρέπει να ομολογήσω ότι ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει να διεξάγεται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης μια τόσο αρνητική εκστρατεία, όπως αυτή που παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες κατά του Donald Trump. 

Ούτε τον Σαντάμ Χουσεΐν, ούτε ακόμη και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν παρουσίαζε με τόσο μελανά χρώματα ο Τύπος όσο τον Trump. 

Βελτιωμένες οι προβλέψεις της Κομισιόν για την Ελλάδα: Υφεση το 2016, ανάπτυξη το 2017 και ανεργία 24,7% Πηγή: Βελτιωμένες οι προβλέψεις της Κομισιόν για την Ελλάδα: Υφεση το 2016, ανάπτυξη το 2017 και ανεργία 24,7%

Σε ύφεση θα παραμείνει η ελληνική οικονομία (-0,3%) το 2016 σύμφωνα με την εαρινή έκθεση της Κομισιόν οι προβλέψεις της οποίας είναι ηπιότερες σε σχέση με τη χειμερινή έκθεση που προέβλεπε μείωση του ΑΕΠ κατά 0,7%. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο αρμόδιος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί η ελληνική οικονομία αναμένεται να επιστρέψει σε τροχιά ανάπτυξης το β' εξάμηνο του έτους και το 2017 εκτιμάται στο 2,7%. Οι προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα αναφέρουν ότι το έλλειμμα θα είναι στο 2016 στο 3,1% και το 2017 θα μειωθεί στο 1,8% .

Σε γερμανικό έδαφος ‘’ετοιμάζεται‘‘ ειδικό σώμα στρατοχωροφυλακής για την Ελλάδα, για την οποία αναμένουν μεγάλη πολιτική αναταραχή ;

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων και χωρών Κ.Α.Κ ) 

Τα σχέδια εγκαθιδρύσεως μιας αστυνομικής και στρατιωτικής συγχρόνως δύναμης προετοιμάζουν οι Βρυξέλλες, διότι φοβούνται μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές στην ΕΕ , αρχή γενομένης της Ελλάδος. 

Η μονάδα της στρατοχωροφυλακής της Ευρωπαϊκής Ένωσης προετοιμάζεται εντατικά με ειδική εκπαίδευση, ενώ χρηματοδοτείται απο ειδικό ταμείο , ώστε να καταστεί έτοιμη να αναπτυχθεί οπουδήποτε απαιτηθεί σε περίπτωση πολιτικής αναταραχής ή πολέμου, αναφέρει ο βρετανικός τύπος.