MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Συνταξιούχοι: Πρώτα τους «ψεκάσανε» και τους δείρανε και μετά τους ζητήσαν συγγνώμη!

«ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΦΘΕΙ ΞΑΝΑ» ΕΙΠΕ Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ Ν.ΤΟΣΚΑ 

Aφού πρώτα η κυβέρνηση «ψέκασε» και έδειρε τους συνταξιούχους (τους απόμαχους της ζωής) μετά τους ζητάει και συγγνώμη. 

Τη δυσφορία του εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απ' ευθείας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για τη ρίψη χημικών στους εκατοντάδες συνταξιούχους που διαδήλωναν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο κ. Τσίπρας μετέφερε στον κ. Τόσκα τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων στην πορεία των συνταξιούχων και επέπληξε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τη ρίψη δακρυγόνων. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Νίκο Τόσκα «να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο». 

Λίγα λεπτά μετά τη συνομιλία Τσίπρα-Τόσκα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι μετά το σημερινό περιστατικό στη διαδήλωση των συνταξιούχων, «δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων». 

Μάλιστα, ο κ. Τόσκας ανέλαβε την πολιτική ευθύνη «για την περιορισμένη χρήση χημικών». 

Διαβάστε την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λίγο μετά την συνομιλία Τσίπρα-Τόσκα: 

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού. 

Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου