MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Αλλάζοντας το πλαίσιο του προβλήματος....

- By John.k

Τόσα χρόνια έχουν υποχρεώσει, με φασιστικές μεθόδους , με την προπαγάνδα , με την μέθοδο του σοκ, βάζοντας την μία κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη , με την μέθοδο "διαίρει και βασίλευε" και σπέρνοντας τον φόβο και τον τρόμο, ότι θα πετάξουν την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αν δεν εφαρμόσει όλα όσα θέτουν σαν προαπαιτούμενα οι ξένοι "δανειστές" , εταίροι και "σύμμαχοι" μας.

Οι Έλληνες προσπαθώντας να κρατήσουν γενικά χαμηλούς τόνους, εφάρμοσαν αυτά τα σκληρά και απάνθρωπα προγράμματα, βλέποντας συνανθρώπους τους να καταστρέφονται , να αυτοκτονούν , βλέποντας την ανεργία να κορυφώνεται, τα παιδιά να πεινάνε και να λιποθυμάνε στα σχολεία, βλέποντας το κράτος τους να αποσυντίθεται.

Όλα αυτά , γιατί ; Για να μην μας πετάξουν από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση...

Οι Ευρωπαίοι , με μια κίνηση ΜΑΤ , αλλάζοντας το πλαίσιο του προβλήματος , μετέφεραν το πρόβλημα στο μεταναστευτικό , και τώρα κάνουν τι; Μας πετάνε από την συνθήκη Σένγκεν ..... δηλαδή , κλείνουν τα σύνορα , προς την Ευρώπη ....

Τι μένει μετά ; Το νόμισμα ... το Ευρώ. Ένα νόμισμα που δεν το ελέγχουν οι Έλληνες , και που είναι υποχείρια του. Που οι κεντρικοί τραπεζίτες και η Γερμανία, αποφασίζουν να δώσουν όπου γουστάρουν, και αγαπάνε ... πχ στην Τουρκία, για να μειώσει τις ροές προς στην Ευρώπη που η ίδια δημιουργεί. Κάτι σαν νταβατζιλίκι δηλαδή , για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Η πολιτικές ηγεσίες στην Ελλάδα, όλες ανεξαιρέτως, γνωστές όλες για τα φιλογερμανικά τους αισθήματα, εφαρμόζουν κατά γράμμα , τις επιταγές της Γερμανίας , και ας υποφέρουν οι Έλληνες.

Για να σωθούν οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες , και κατ' επέκταση οι Αμερικανικές , φόρτωσαν με χρέος , παράνομα , τους Ευρωπαίους πολίτες και πρωτίστως τους Έλληνες , μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό πολιτικών του κοινοβουλίου της Ελλάδας, είναι βουτηγμένοι σε σκάνδαλα και εκβιάζονται από την Γερμανική και την Αμερικανική κυβέρνηση, κάνοντας την Ελλάδα πειραματόζωο της Ελίτ, για την φιλόδοξη φασιστική τους παντοκρατορία.

Όμως , τα σχέδια τους δεν πάνε καλά , και ο λόγος είναι πως όλο και περισσότερες χώρες πλέον αρχίζουν να αντιμετωπίζουν το δολάριο σαν, χρήμα του παιχνιδιού της Monopoly, οπότε , και καταρρέει το οικοδόμημα.

Η τελευταία απεγνωσμένη τους κίνηση θα είναι ο πόλεμος. Θέλουν να χτυπήσουν την Ρωσία για να δείξουν ότι αυτή θα είναι η αιτία της κατάρρευσης, και όχι οι άπληστες και ληστρικές κοντόφθαλμες πολιτικές τους.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το σχέδιο που έχουν στήσει, περιλαμβάνει την δημιουργία του Κουρδικού κράτους , στο βόρειο Ιράκ με ανατολική Τουρκία, και επειδή η Τουρκία θα χάσει ένα μέρος των εδαφών της , για αντιστάθμισμα θα της δώσουν ένα κομμάτι του Αιγαίου που κατά σύμπτωση θα περιλαμβάνει και κοιτάσματα. Ο λόγος ; Απλός....

Οι Έλληνες δεν πρέπει να σηκώσουν κεφάλι ποτέ....

Γιατί αν οι Έλληνες εκμεταλλευθούν τον ορυκτό τους πλούτο , θα γίνουν υπερδύναμη στην περιοχή. Άλλωστε οι αδύναμοι και διαπλεκόμενοι πολιτικοί στην Ελλάδα, προσφέρονται, για το ξεπούλημα που θέλουν να κάνουν , και δεν λαμβάνονται υπ' όψιν καθόλου από την Ελίτ.

"Διαίρει και βασίλευε" και πάλι όπως και με την Κύπρο , προκειμένου να καπηλευτούν τον ορυκτό μας πλούτο, βάζοντας και τους Τούρκους στο παιχνίδι.

Αυτό που επίσης πιστεύω είναι ότι, θα είναι τόσο μεγάλη η συντριβή τους , που τα πράγματα θα πάνε τελείως διαφορετικά από αυτό που σχεδιάζουν. 

Να μην ξεχνάμε ότι η πολιτική ηγεσία των κρατών της Ευρώπης και της Αμερικής απαρτίζετε από υπαλλήλους της Ελίτ και των τραπεζιτών σε αντίθεση με την Ρωσία, την Συρία κλπ πχ που η ηγεσία τους είναι αμιγώς πατριωτική. 

- John.k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου