MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Το δόγμα της αποκάλυψης

Τα τελευταία στάδια μίας μεγάλης οικονομικής κρίσης είναι οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις, οι εγχώριοι, καθώς επίσης οι διεθνείς θρησκευτικοί πόλεμοι – ο σκανδιναβικός εφιάλτης και οι επτά τρόποι χρηματοδότησης του ισλαμικού χαλιφάτου

«Η θεωρία της ισλαμικής συνωμοσίας και του πολέμου των πολιτισμών, παρέχει μια ολιστική ερμηνεία της ανθρωπότητας – καθοριστική για τον πλανήτη, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Δεν υπάρχει πλέον μία, πυροδοτούμενη με ανταγωνιστικές ιδεολογίες, σύγκρουση Ανατολής-Δύσης μεταξύ δύο υπερδυνάμεων, αλλά ένας πόλεμος ανάμεσα σε δύο πολιτισμούς. Ακόμη χειρότερα, μεταξύ του σύγχρονου πολιτισμού, καθώς επίσης ενός αρχαϊκού τύπου βαρβαρότητας. 

ΕΛ.ΑΣ.: Φοβάται επεισόδια την Κυριακή στο πλαίσιο του «μαύρου» Δεκέμβρη

Μετά τις απειλές του Νίκου Ρωμανού και του Παναγιώτη Αργυρού για «μαύρο» Δεκέμβρη, οι αστυνομικοί φοβούνται, ότι ομάδες κουκουλοφόρων θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν εκτεταμένα επεισόδια στην Αθήνα, με αφορμή τη συμπλήρωση επτά ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες, ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν προχωρήσει σε εμπρηστικές επιθέσεις οι οποίες όπως αναφέρουν στις προκηρύξεις που στέλνουν, γίνονται στο πλαίσιο του καλέσματος Ρωμανού για «μαύρο» Δεκέμβρη.

Νίκησε το «Όχι» στο δημοψήφισμα της Δανίας – Δεν δέχονται τις πολιτικές της ΕΕ οι πολίτες!

Η προσέλευση των πολιτών ήταν 72%, ποσοστό αρκετά υψηλό σε σχέση με τα προηγούμενα δημοψηφίσματα που είχαν λάβει χώρα στην Δανία

Η Δανία απέρριψε μία επιπλέον ενοποίηση με την ΕΕ, καθώς το 53,1% των Δανών ψήφισαν, στις 3 Δεκεμβρίου 2015, την μη ένταξη των εσωτερικών υποθέσεων της χώρας στις πολιτικές δικαιοσύνης της ΕΕ. 

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους ευρωσκεπτικιστές σε όλη την γηραιά Ήπειρο, ως ένα μήνυμα μίας εν μέρει ανεξαρτησίας από την Δανία.

Ο ΟΗΕ ανακήρυξε και επίσημα την έναρξη του …3ου Παγκοσμίου Πολέμου!

Είμαστε στο κατώφλι ενός 3ου Παγκοσμίου Πολέμου; Για πολλούς ερευνητές και αναλυτές αυτό δεν είναι κάτι νέο, αφού αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι όχι μόνο είμαστε στις αρχές του, άλλα αυτός ο πόλεμος ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. 

Τώρα έρχεται να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Με πιο σκεπτικό όμως; 

Μια συμμαχία χωρών αυτή την στιγμή που περιλαμβάνει: τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ιράν το Ιράκ, έχουν από συμφωνήσει για την καταστροφή του ISIS μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Γαλλία και Λίβανο. 

ΡΩΣΙΑ εναντίον ΤΟΥΡΚΙΑΣ 17-0! Όλοι οι χαμένοι πόλεμοι της Άγκυρας που ξεχνά ο Ερντογάν

Η σύγκρουση Ρωσίας-Τουρκίας προς το παρόν δεν δείχνει σημάδια αποκλιμάκωσης,την οποία από την πρώτη στιγμή πολλοί αναλυτές προέβλεψαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι προβλέψεις είναι λανθασμένες,αλλά όσο η ένταση κινείται σε υψηλά επίπεδα η περίπτωση ενός “ατυχήματος” κάνει πολλούς να ανησυχούν. 

Και πρώτα απ΄ όλα την Τουρκία! Η ιστορία της με την Ρωσία δεν είναι καθόλου ευχάριστη. Από τον 15ο αιώναα οι Τούρκοι βρέθηκαν αντιμέτωποι στρατιωτικά με τη Ρωσία σε 17 πολέμους. Τους έχασαν όλους!